意見反饋
義工

自由講場 今日: 3095|主題: 1017356

跳至
唉,點解死人都唔放過

男爵府

國民生產總值:9748

2019勳章

梁思浩要與翁美玲冥婚 湯鎮業:娛圈恥辱

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130602/00282_001.html

人都死咗咁多年,點解仲要咁攪作,就算唔係真,都唔應該攞一個唔係度咁多年嘅人嚟搏宣傳,絕對唔專重死者及佢哋嘅屋企人,不知所謂

我始終都認同真小人好過偽君子

侯爵府

國民生產總值:20687

其實咁多年翁應該投左胎啦

男爵府

國民生產總值:9748

2019勳章

回覆 mario_888 的帖子

agree

禁止訪問

國民生產總值:163

伯爵府

國民生產總值:15869

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆:唉,點解死人都唔放過

翡翠宮

國民生產總值:79695

2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

cheap 爆
鳳凰花只開兩季  一季緣來一季緣散   緣來緣去終會散  花開花敗總歸塵

寶石宮

國民生產總值:288471

2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

國民生產總值:138519

畀面勳章

無聊

翡翠宮

國民生產總值:80765

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:蝸牛媽媽 的帖子

珍珠宮

國民生產總值:43599

2018復活節勳章 BK Milk勳章

條友其實真係越黎越不知所謂..

不過效果佢地做到既...
要多人睇同理件事...
我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

男爵府

國民生產總值:6492

討厭:;pppp::;pppp:

水晶宮

國民生產總值:58366

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

無聊到極點,又唔尊重死人。

珍珠宮

國民生產總值:48418

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢真係越做越CHEAP

珊瑚宮

國民生產總值:120684

畀面勳章 BK Milk勳章

你肯人地都唔肯啦

珊瑚宮

國民生產總值:119434

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

kuromi_kuromi 發表於 13-6-3 15:25
無聊

大宅

國民生產總值:3491

2019勳章

咩完人家心願。。。不知所謂。。好熟呀!!!唔好抽死人水啦

咁鍾意完人心願,就實實際際比人打x軍,咁就大把人排隊黎搵你地

禁止訪問

國民生產總值:3586

珍珠宮

國民生產總值:46313

其實呢條友一路都不知所謂, 都唔明點解會有人一路都咁buy 佢

男爵府

國民生產總值:7002

好媽媽勳章

子爵府

國民生產總值:13407

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.