婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

我check過無bb....係咪唔來都得架??

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 KEMOSABI 的帖子

正常上環應該都經期無影響的,如果打針or食藥改變左荷爾蒙,經期受影響反而正常,你最好睇下穩正點,是否不管上環事,系你本身經期不準or心情因素的影響~

男爵府

引用:我check過無bb....係咪唔來都得架??+

原帖由 KEMOSABI 於 13-06-03 發表
我check過無bb....係咪唔來都得架??
我亂過半年多啲,而家裝左差不多2年先叫正常咋

伯爵府

0030 發表於 13-6-3 17:00
回覆 KEMOSABI 的帖子

正常上環應該都經期無影響的,如果打針or食藥改變左荷爾蒙,經期受影響反而正常,你 ...

我之前食左藥都10年...而家唔想食, 先上環...上完之後果個月好似來到倒水咁...之後個月一D都無, 走去睇醫生都係驗尿, 照超聲波睇下個環有無甩, 再打支針通經....

點知打針果次來完之後成2個幾月到而家都無野來...

我唔太想個個月都係咁先解決到M架問題, 如果唔大問題, 無M來就無啦...如果有CASE都係咁我就唔理佢LU

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

KEMOSABI 發表於 13-6-4 10:09
我之前食左藥都10年...而家唔想食, 先上環...上完之後果個月好似來到倒水咁...之後個月一D都無, 走去睇醫 ...
你係咪上藥牲環呀,係就有機會無M架.
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

伯爵府

sillything 發表於 13-6-6 01:22
你係咪上藥牲環呀,係就有機會無M架.

無藥性架...醫生話我呢個年紀上無藥性會好D.....但..都係無M到....

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

KEMOSABI 發表於 13-6-6 06:34
無藥性架...醫生話我呢個年紀上無藥性會好D.....但..都係無M到....
吓!應該有m架,我就係想無m先由無藥轉有藥,你問下醫生啦.
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

首頁

尾頁

跳至