意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 10|主題: 153935

[元朗區] 樂善堂梁銶琚學校(分校)

伯爵府

國民生產總值:17587

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

幫朋友問 樂善堂梁銶琚學校(分校)是一間怎樣的學校??
校風如何, 成績如何?
thanks!

王國熱話
【快閃優惠】永安全線機票滿$1,500減$150!(...
[有時去旅行唔駛好貴嘅] 歐洲Free Local Tour...
HK Express 飛峴港 一千蚊有找!
中文版韓國地圖App面世

大宅

國民生產總值:3187

醒目開學勳章

我都想知, 有無小朋友讀緊既媽咪可以講下

男爵府

國民生產總值:6270

一般

子爵府

國民生產總值:12170

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:樂善堂梁銶琚學校(分校)

對哩間學校老師印象唔好!

[em:14: ]

男爵府

國民生產總值:6776

2019勳章 好媽媽勳章

回覆:樂善堂梁銶琚學校(分校)

普普通通……

大宅

國民生產總值:3187

醒目開學勳章

回覆 vvwinky 的帖子

可否講下點解唔好, 係咪老師無愛心?

別墅

國民生產總值:718

學校OK.
老師OK.
阿女舊年畢業, 30幾人上BAND ONE.

子爵府

國民生產總值:12170

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+vvwinky+的帖子可否講下點解唔好,+係

原帖由 abb10 於 13-06-05 發表
回覆 vvwinky 的帖子

可否講下點解唔好, 係咪老師無愛心?
首先我女唔係讀哩間,但我都識人讀緊.

今年五月我女參加左香島盃跳繩比賽, 果日好多小學都有參加,

香島果邊安排每間小學都有自己的休息室,同埋一間比觀賽家長既直播室 ,

但梁球居分既學生成班坐左去直播室,而佢地個專用室只在隔離班房,

坐左都算,當你比學生睇人地比賽攞經驗,但D學生一D都唔自律,行嚟行去,各自大聲嘻戲,

初時我以為冇老師睇住,因只有個望落似家長既女仕坐係到,但到主辨單位叫梁球居分校既學生final 召集,那位女仕先叫個學生上去同上面講,學生棄權! (因冇帶手冊)

之後有D學生叫佢老師先確定佢係老師 。

其實係我個人觀感,又咁啱比我遇見那位老師,留下壞印象,我相信佢學校都有好既老師既!

so far 我朋友既仔係到讀都覺得佢ok!

[em:14: ]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.