自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

星期三去黃大仙換萬寧枕頭...順便行下...請問黃大仙有咩好行(食)~~~tks

多謝咁多位jm 解答~我就唔一一回應啦~~

tks咁多位jm~~

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

食: 意八,香港茶餐廳

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:黃大仙

黃大仙中心,龍翔中心,成日去

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:黃大仙中心,龍翔中心,成日去

原帖由 jasmine0527 於 13-06-03 發表
黃大仙中心,龍翔中心,成日去
忘了…有和民,和亭,譚仔米線,意8…等等…

珊瑚宮

依家變晒
曾住黃大仙十年既朋友,揮揮手~
生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

伯爵府

意8成日都好多人排.仲有間食新加坡嘢.叫咩名一時忘記了.黃大仙中心美亞對面.

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

joanne1206 發表於 13-6-3 16:27
意8成日都好多人排.仲有間食新加坡嘢.叫咩名一時忘記了.黃大仙中心美亞對面. ...

意8 中午12:30 後先要排,點都唔及譚仔、和亭、客家好x 排得咁厲害........
我會推薦意8,佢個紅酒牛x 果個 set lunch 好得,攞獎 ga
佢仲有好多得獎的菜色,好好食又好抵食,$50 lunch 一定落樓

反而譚仔、和亭、客家好x好多地方都有,洗入嚟黃大仙幫襯佢呢?
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

子爵府

引用:依家變晒曾住黃大仙十年既朋友,揮揮手~

原帖由 yuexu 於 13-06-03 發表
依家變晒
Hi

yuexu    發表於 13-6-3 16:48

男爵府

yuexu 發表於 13-6-3 16:26
依家變晒
6-7年去冇黃大仙, d商場變晒樣, 而家唔識行啦
好掛住黃大仙中心舊時既樣

珊瑚宮

fiona_k 發表於 13-6-3 16:46
6-7年去冇黃大仙, d商場變晒樣, 而家唔識行啦
好掛住黃大仙中心舊時既樣
...
竹園變得最緊要
我番到去個度做義工
路都唔曉行囉~

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

唔記得提現崇山個商場,都有 d 嘢食,行就千篇一律都係果 d 啦...........
全力支持捐血行動~

珊瑚宮

yuexu 發表於 13-6-3 16:49
竹園變得最緊要
我番到去個度做義工
路都唔曉行囉~

你去果度做義工?我 C6 以前都做過 wor.....
全力支持捐血行動~

翡翠宮

引用:依家變晒曾住黃大仙十年既朋友,揮揮手~

原帖由 yuexu 於 13-06-03 發表
依家變晒
我啦!四歲住到而家

珊瑚宮

Yubi.T 發表於 13-6-3 16:51
你去果度做義工?我 C6 以前都做過 wor.....

我唔跟任何機構同中心

生命影響生命

珊瑚宮

jasmine0527 發表於 13-6-3 16:53
我啦!四歲住到而家

我冇印象幾時住到我第三份工先搬走~
生命影響生命

珊瑚宮

yuexu 發表於 13-6-3 16:53
我唔跟任何機構同中心

明白,我弟弟一樣,只係 c6 唔係
全力支持捐血行動~

珊瑚宮

Yubi.T 發表於 13-6-3 17:02
明白,我弟弟一樣,只係 c6 唔係

我地都係幫人啫!
無話係未一定要跟機構/中心既
以前都有幫過遊樂場協會~
生命影響生命

珊瑚宮

yuexu 發表於 13-6-3 16:26
依家變晒

我又唔係住10年嘅,不過10年間在這區工作都有5年,變咗好多,樂富如是
全力支持捐血行動~

複式洋房

意8

珊瑚宮

yuexu 發表於 13-6-3 17:03
我地都係幫人啫!
無話係未一定要跟機構/中心既
以前都有幫過遊樂場協會~
C6 佢幫朋友,掛名中心義工......
全力支持捐血行動~

首頁

尾頁

跳至