意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 297|主題: 151261

跳至
[澳門] 澳門銀河邊到book平

大宅

國民生產總值:1538

如题:

王國熱話
新劇<涼生, 我們可不可以不憂傷> 17/9...
support 玄彬 925 support
TVN 玄彬, 朴信惠 阿爾罕布拉宫的回憶
期待 wuli《男朋友》朴寶劍 11.28 回歸

大宅

國民生產總值:3982

回覆:澳門銀河邊到book平

如不是旺的日子,我覺得上酒店網,agoda or hotels.com平一啲!

大宅

國民生產總值:1538

回覆:joeycj 的帖子

Thx!

大宅

國民生產總值:3722

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Thx!

原帖由 maghung 於 13-06-04 發表
Thx!
我book左30/6同1/7,1晚1300+15%,中銀咭優惠

子爵府

國民生產總值:11619

2019勳章

ElEl 發表於 13-6-4 20:05
我book左30/6同1/7,1晚1300+15%,中銀咭優惠
30/6 FULL了,
所以我BOOK左29/6星期六去, 2200+15%, 中銀

http://www.galaxymacau.com/zh-hant/promotions/partners?id=152

男爵府

國民生產總值:9895

2019勳章

引用:Quote:ElEl+發表於+13-6-4+20:05+我book左3

原帖由 gigi1227 於 13-06-05 發表
30/6 FULL了,
所以我BOOK左29/6星期六去, 2200+15%, 中銀
好貴

禁止訪問

國民生產總值:717

子爵府

2019勳章

HongKongHRHR 發表於 13-6-5 21:21
$2200? that is expensive, i can get it for $1500 per night

係, 我已取消左個預訂啦, 我以為星期六最貴係正常添!

中銀個價日至四1300, 星期五1800, 星期六2200

29/6星期六入住, 邊度做到1500?? THANKS

伯爵府

國民生產總值:18181

2019勳章 2018復活節勳章

29/6 $1500 我都想去喎

子爵府

2019勳章

我問過中旅, 明星, PRICELINE, 中國國旅, 官網

最後都用左官網BOC個星期六價29/6 BOOK左(實付25XX)但應該連$200消費額

因想試下有無30/6星期日房, 但官網房己滿, 曾試經中國國旅客服查會有房(30/6, 連稅好似2055大床房)

中旅報價(應該已連稅/應該付款後不能退)

星期日至四16/6

銀河大床客房 ( 適合所有國藉人仕 )

1400.0

0.0

銀河雙床客房 ( 適合所有國藉人仕 )

1550.0

0.0

星期五14/6入住計

銀河大床客房 ( 適合所有國藉人仕 ) *

1770.0

0.0

銀河雙床客房 ( 適合所有國藉人仕 ) *

1920.0

星期六
06/15銀河大床客房 ( 適合所有國藉人仕 ) *

2550.0

0.0

銀河雙床客房 ( 適合所有國藉人仕 ) *

2700.0

0.0

銀河官綱做緊中銀信用咭優惠至30/6(預訂後入住日前48小時可以取消預訂)
星期日至四 1300+15%稅
星期五1800+15%稅
星期六2200+15%稅

大宅

國民生產總值:1253

我直接同銀河訂都係1910+tax 咋喎. 連稅都係2196.5.

Check-in Date 29/06/13
Check-in Time 3PM
Check-out Date 30/06/13
Check out Time 11AM
Room Preference Galaxy King Room
Room Rate MOP/HKD 1,910.40 per room per night
Additional Charges +15% Government Tax & Service Fee

子爵府

2019勳章

ymjoy 發表於 13-6-7 17:13
我直接同銀河訂都係1910+tax 咋喎. 連稅都係2196.5.

hi 可以話我知點樣訂, 因為我係經官網去訂, 最平係BOC 2200!

THANKS

大宅

gigi1227 發表於 13-6-7 17:21
hi 可以話我知點樣訂, 因為我係經官網去訂, 最平係BOC 2200!

THANKS

我係打電話去銀河訂架.

子爵府

國民生產總值:11000

引用:我直接同銀河訂都係1910+tax+咋喎.+連稅都

原帖由 ymjoy 於 13-06-07 發表
包唔包早餐㗎?

子爵府

2019勳章

ymjoy 發表於 13-6-7 17:45
我係打電話去銀河訂架.
THANKS
要不要先俾錢? 可以48小時取消訂房嗎?

大宅

yschau 發表於 13-6-7 17:53
包唔包早餐㗎?
唔包早餐,淨房價。

大宅

gigi1227 發表於 13-6-7 18:12
THANKS
要不要先俾錢? 可以48小時取消訂房嗎?
不要先俾錢,用DBS白金咭hold房可以24小時前取消訂房。

侯爵府

國民生產總值:21016

2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

HongKongHRHR 發表於 13-6-5 21:21
$2200? that is expensive, i can get it for $1500 per night
那裡訂為1500? thanks

男爵府

國民生產總值:5509

回覆:maghung 的帖子

我同油麻地旅行社買3日2夜包第一天早餐,連船飛來回都係$36xx

子爵府

2019勳章

ymjoy 發表於 13-6-8 00:04
不要先俾錢,用DBS白金咭hold房可以24小時前取消訂房。

OK, thanks!

當天玩得開心D!!!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.