意見反饋
義工

自由講場 今日: 6785|主題: 1017798

跳至
我真係好鍾意食waffle

瑪瑙宮

國民生產總值:138519

畀面勳章

呢排為咗鋼條做運動做得好辛苦,又無啖好食,所以獎勵一下自己

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

象牙宮

國民生產總值:239473

2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章

我都好中意食waffle

珍珠宮

國民生產總值:32456

回覆:我真係好鍾意食waffle

Me2,呢間係?

侯爵府

國民生產總值:23933

2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

想問,唔計汁料,waffle 同格仔餅算唔算同一樣野?

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

男爵府

國民生產總值:6672

正呀

侯爵府

國民生產總值:24669

2019勳章

瑪瑙宮

畀面勳章

引用:想問,唔計汁料,waffle+同格仔餅算唔算同

原帖由 M&A Mom 於 13-06-03 發表
想問,唔計汁料,waffle 同格仔餅算唔算同一樣野?
其實無乜分別,只係厚薄

男爵府

國民生產總值:6413

BK Milk勳章

我的至愛

伯爵府

國民生產總值:18525

禁止訪問

國民生產總值:41818

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 春季勳章 BK猜猜猜慶中秋

翡翠宮

國民生產總值:92716

hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

獨食KURO輝:;pppp:

彩鑽殿

國民生產總值:664838

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都好like食架

大宅

國民生產總值:2553

大宅

國民生產總值:4661

唔係間間好食...香港好多地方都整得麻麻
樓主係有冇食過邊間好食?

瑪瑙宮

畀面勳章

引用:唔係間間好食...香港好多地方都整得麻麻樓

原帖由 naqua 於 13-06-03 發表
唔係間間好食...香港好多地方都整得麻麻
樓主係有冇食過邊間好食?
唔夠台灣好食

naqua  韓國好好好好食   發表於 13-6-3 19:35

瑪瑙宮

畀面勳章

引用:獨食KURO輝

原帖由 carmen111 於 13-06-03 發表
獨食KURO輝
獨食難肥嘛,用心良苦

伯爵府

國民生產總值:15160

翡翠宮

國民生產總值:92716

hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kuromi_kuromi 發表於 13-6-3 19:33
獨食難肥嘛,用心良苦
好在我啱啱食飽飯啫

子爵府

國民生產總值:12594

係邊食? 個樣好得呀!
世上只有!!!

珍珠宮

國民生產總值:35228

炎夏勳章 畀面勳章

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.