意見反饋
義工
[荃灣區] "9/2013 入讀深井天主教小學 ~ 小一" 請入. 謝謝 ! !

大宅

國民生產總值:2776

好媽媽勳章

"9/2013 入讀深井天主教小學 ~ 小一" 請入. 謝謝 ! !

王國熱話
馬天宇~~安靜的女神喵(布偶貓)
知否知否,應是綠肥紅瘦
香蜜沉沉
姜糖吹水區
有時人哋睇唔起你,反而會推動你做到一啲你認為自己做唔到嘅事。
"People putting you down
can drive you to do things
you didn't even think
you could do yourself."

~ 吳枳欣 / IrisNg ~ 是07年02月11日嘅小豬女

翡翠宮

國民生產總值:82514

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

引用:\"9/2013+入讀深井天主教小學+~+小一\"+請入.

原帖由 IrisSarahJohn 於 13-06-03 發表
"9/2013 入讀深井天主教小學 ~ 小一" 請入. 謝謝 ! !
教育王國有專區架得閒多 D 過去坐

翡翠宮

國民生產總值:82514

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

IrisSarahJohn 發表於 13-6-3 17:52
補返條 link 先...http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=669&page=

大宅

國民生產總值:2776

好媽媽勳章

回覆:chan803 的帖子

謝謝你 ! !

有時人哋睇唔起你,反而會推動你做到一啲你認為自己做唔到嘅事。
"People putting you down
can drive you to do things
you didn't even think
you could do yourself."

~ 吳枳欣 / IrisNg ~ 是07年02月11日嘅小豬女

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.