自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

Search many days and pharmacies already .....

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

呢隻係BioKill

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆:pls advise where can buy bio kill ?

Search bio kill hk official site. They have contact

大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

侯爵府

回覆:pls advise where can buy bio kill

藥房五十,平過超市

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆 fionakong2008 的帖子

咦. 你呢枝好D定我相中那隻好D ? 因為都係BK JM 介紹. 我用了爆炸蛋都仲有小昆蟲. 好困擾呀.

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

Fiona

麻煩你可以放大D嗎 ?多謝.!

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆 小倩 的帖子

Sorry !
我估我應該係問 Bio kill但用錯相.

因為昨天有JM 介紹話買呢2隻嘢可以KILL SMALL INSECTS (牆上果D)

所以我CAP左張相. 不過今日工人去買都話無. 係嶭 Bio kill又無、呢隻事必得都無......

屋企D SMALL INSECTS 好討厭....好想佢地快D 消失

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

高齡牛師奶 發表於 13-6-3 22:48

咦. 你呢枝好D定我相中那隻好D ? 因為都係BK JM 介紹. 我用了爆炸蛋都仲有小昆 ...
你嗰隻唔係殺蟲喎

王國長老

高齡牛師奶 發表於 13-6-3 22:48

Fiona
你search biokill
網頁有各種產品介紹

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

超市, 永安家品部都有得賣!!!

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆 小倩 的帖子

Sorry 各位.

我只係想搵一隻可 Eliminate 牆上小昆蟲.. 前幾日睇到有人提呢隻事必得. 我有人提過 Biokill

我每日返屋企都仲見到好多呢D細細隻嘅嘢係牆上....咪上來問問..

THANKS. 我會 Search Bio kill Website. thanks Again

禁止訪問

畀面勳章

回覆:高齡牛師奶 的帖子

侯爵府

回覆:pls advise where can buy bio kill

我買過橙色和紫色,橙色無咩用,紫色好啲

侯爵府

仲有,jm提過漂白水抹牆

子爵府

回覆:pls advise where can buy bio kill ?

Bio kill有三隻,橙,紫&紅。有唔同用途,睇清楚先買

大宅

畀面勳章

回覆:高齡牛師奶 的帖子

牆上的卜泥要用紫色果支。

別墅

用biokill紫色噴向牆令牆濕潤,之後要再開抽濕機抽先得,噴時多留意牆角位,昆蟲蛋多在牆角。我家都是用這方法消滅晒牆上d昆蟲,希望幫到你

珍珠宮

我係日本home度賣,紅白色,覺得效用唔大,我用黎對付過小強同一啲昆蟲,要噴勁多,隻野都係暈,轉頭又再行過,可能係藥性問題,因為標榜對bb、禽畜冇害

珍珠宮

引用:回覆+小倩+的帖子Sorry+各位.我只係想搵一

原帖由 高齡牛師奶 於 13-06-03 發表
回覆 小倩 的帖子

Sorry 各位.
有jm話用漂白水抹都得

首頁

尾頁

跳至