懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

琴晚先留言有淺啡分泌,零晨3點就見紅,加埋5分鐘陣痛,就入左院啦〜點知入到院,就痛少左,一時好有規律5分鐘,甚至試過3分鐘宮縮一次,一時可以幾個鐘唔痛,又已經流紅色啫哩,血塊又試過,但bb仲未捨得出黎〜有冇經驗媽媽知大概要等幾耐?

子爵府

回覆:見紅入左院啦20個鐘啦〜BB仲未肯出黎〜

bb曳豬喎 我經驗係3分鐘痛一次,兩個鐘內已經生左
等你報喜

男爵府

我又係見紅入院 等左兩日先得呀

複式洋房

引用:bb曳豬喎+我經驗係3分鐘痛一次,兩個鐘內已

原帖由 jojomui 於 13-06-03 發表
bb曳豬喎 我經驗係3分鐘痛一次,兩個鐘內已經生左
等你報喜
嘩〜好快啊〜第一胎啊?

複式洋房

引用:我又係見紅入院+等左兩日先得呀+

原帖由 nicolebean 於 13-06-03 發表
我又係見紅入院 等左兩日先得呀
兩日?好驚要等兩日!咁你開頭有冇陣痛架?

子爵府

引用:琴晚先留言有淺啡分泌,零晨3點就見紅,加

原帖由 KRBaby 於 13-06-03 發表
琴晚先留言有淺啡分泌,零晨3點就見紅,加埋5分鐘陣痛,就入左院啦〜點知入到院,就痛少左,一時好有規律5 ...
差不多啦!聽日都得啦!

子爵府

琴晚先留言有淺啡分泌,零晨3點就見紅,加埋5分鐘陣痛,就入左院啦〜點知入到院,就痛少左,一時好有規律5 ...
我大仔陣痛朝早6點入, 夜晚12點陣痛密3分鐘一次2度, 第日朝早入產房夜晚先生得到!加油!!

伯爵府

回覆 KRBaby 的帖子

我當日穿水過咗24小時阿B都未肯出來呀.

複式洋房

引用:回覆+KRBaby+的帖子我當日穿水過咗24小時阿

原帖由 winladyship 於 13-06-04 發表
回覆 KRBaby 的帖子

我當日穿水過咗24小時阿B都未肯出來呀.
我仲等緊,又流一大塊啫哩同有血塊~又持續見紅,但就係未有規律陣痛〜

珍珠宮

畀面勳章

加油呀, 快了快了

大宅

Cheer up JM !!我都10號預產,等你報喜^^
悲中永遠帶喜 生死難忘 別忘記自己

別墅

加油!!

大宅

果時我都見紅後36小時先生得,痛就痛咗24小時,祝你好運

大宅

你咁似我嘅?我等一胎16號凌晨四點幾見紅,之後開始5-10分鐘痛一次,但可以忍受。之後一路都冇穿羊水,子宮又冇開,到18日凌晨十二點先開到三度,唸住生得啦,點知到朝早五點幾得返一度,要醫生穿羊水催生,十點幾做無痛,等到夜晚九點幾先生呀

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

加油,好快出嚟見你喇!!

伯爵府

快啦,等到今晚就黎料

首頁

尾頁

跳至