在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地相處oK嘛?
我就唔太ok...我62+99淨係only 同呀女玩。有時想叫佢幫手湊下都唔太願意!
日日要帶佢toyrus...運吉!唉!真係唔想"做壞唒"!

子爵府

育兒性格勳章

回覆 dakabb 的帖子

我同99住,唔想比佢湊,佢喺度仲加重我負擔,情願自己對住個bb

大宅

回覆 Ying0623 的帖子

我都係咁話呀!唉!

大宅

我同99住, 佢有幫手湊bb, 湊得好掂, 佢好有經驗湊bb, 曾經湊大6個孫, 我好多謝佢係度幫我手, 有時自己想鬆一鬆, 都係靠佢睇住bb

大宅

回覆:有冇同62+99 住既FTM??

我都係同6299同住,但樓上樓下,佢兩老係好唔話得同開通的老人家,因為99要湊表弟,62要返工,所以我揀做ftm. 考慮緊好唔好做返嘢,因62今年都退休了。仲有一個姑孻同住,所以我都有放下假的時候,只係唔係咁好意思要佢哋湊。

大宅

回覆 agneschan87 的帖子

你就好啦!我少少私人時間都冇,佢哋心情好最多幫你睇个半鐘。我同老公想出去食饭佢哋响屋企都唔会幫我睇。

複式洋房

回覆:dakabb 的帖子

相處得非常好

公爵府

回覆:有冇同62+99 住既FTM

我同99住,多數佢煮飯,我99好忙,唔洗返工每日都要去行街,每日講幾個鐘電話,我都唔敢奢望佢得閒幫我手

複式洋房

回覆:agneschan87 的帖子

我都係有個好體諒我既好奶奶,因為有佢,我先湊得咁開心

大宅

咁都算好啦, 始終睇B好困身, 唔係好多老人家鐘意湊B架

男爵府

回覆:有冇同62+99 住既FTM

一齊住呀,非常好,對於我黎講真係舒服好多,至少我忟時佢幫我搞下佢唔使我發顛。。

別墅

畀面勳章 陪月勳章

回覆:dakabb 的帖子

自從個女出世後就覺得99唔多ok ,感覺唔到當我係新抱,老實講,坐月期間佢半聲問候都無,淨係一咪問住個孫,我好似變左透明咁。到而家都7個半月大啦,佢都係齋問個孫架咋,如果問我嘢絕對唔會叫我,淨係一咪喺度講,c6喺度佢就會叫自己個仔名先問,乜我真係連工人都不如咩?!叫工人都會啞佢個名啦……係嗎?

大宅

回覆 dcwwdhk 的帖子

好慘…我99都會叫下我个名,雖然係多數叫我做野…我99話唔好請陪月…佢話自己嚟…点知過咗12朝就唔再煲野,仲講一句`唔坐月唔会死既'!!嬲爆,見到自己阿媽勁想喊!

summilau  你99好過份!!!!!  發表於 13-6-21 17:58

大宅

dakabb 發表於 13-6-21 12:11
回覆 dcwwdhk 的帖子

好慘…我99都會叫下我个名,雖然係多數叫我做野…我99話唔好請陪月…佢話自己嚟…点 ...
嘩...咁講野, 佢冇女架??!
我99都係咁上下啦! 話買左甚麼甚麼黎煲, 最後呢? 我食過兩次咋! 好在我自己睇定中醫調理身體!

大宅

我之前都係同佢地住, 佢地都肯幫手, 但有事管多左。而家自己住, 雖然行開行埋都比較麻煩, 冇人幫, 但起碼開心D! 唔洗煩多樣!

大宅

回覆 rhodo 的帖子

you r right.. she doesnt hv ant daughter.. i really wan to move out as well..

大宅

dakabb 發表於 13-6-21 13:28
回覆 rhodo 的帖子

you r right.. she doesnt hv ant daughter.. i really wan to move out as well..:thi ...
我都捱左成年幾先搬走...你地都PLAN下! 小朋友幾大呀??

大宅

My daughter is 16months la...

珍珠宮

佢覺得新抱叫系"老點",新抱系外人, 你唔系佢個女, 咁調番轉頭, 佢兩老有乜頭雲身興, 你又可以則則膊唔理佢地姐, 住埋一間都可以唔理假, 算啦, 睇開d

侯爵府

認識瑞士牛牛第三回 DHA勳章 陪月勳章

引用:回覆+dakabb+的帖子我同99住,唔想比佢湊,佢

原帖由 Ying0623 於 13-06-19 發表

我同99住,唔想比佢湊,佢喺度仲加重我負擔,情願自己對住個bb ...
Agree

首頁

尾頁

跳至