自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我都有比花生醬佢架...佢兩樣都有....不過,冇叫我BUY花生醬...應該未用晒掛

珍珠宮

回覆:工人姐姐...20日食一樽果醬

我就比排包或其他小包,不用搽醬!

侯爵府

日日都食方包?肯食已經偷笑。

男爵府

20日先食一樽果醬?咁我剛炒咗嘅姐姐咪好勁!每個月起碼食一樽大花生醬、一樽大果jam、一樽朱古力醬、一盒雪印植物牛油,有時去到2X號已經食晒提我買,以上只係早餐時用,另每月一包800g燕麥、隔兩日我要焗1.5磅方包比佢,而午餐除咗雞蛋、火腿、腸仔、肉丸、雞翼、菜不停供應外,仲有撈麵、即食麵at least一個月40包(佢每次食兩包),冰箱長期有叮叮意粉、炒麵等,食晒佢會order我買,茶包每日起碼2個,水果日日有,晚餐用一隻8吋碟裝滿餸,佢唔多食飯,話夜晚食飯會"銀"胃,未計小食零食,佢同我打工3年重咗20幾30磅,咁我呢個姐姐食量咪嚇死大家所以唔要佢後每月真係慳唔少!

珍珠宮

你那個完全不像做工人,似做公主多些!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+FennieMan+於+13-06-04+發表

原帖由 talkative 於 13-06-04 發表
我有時睇電視都會成樽揸住用spoon"不"嚟食

總有離別的時候

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:20日先食一樽果醬?咁我剛炒咗嘅姐姐咪好勁

原帖由 NaughtyLuiLui 於 13-06-04 發表
20日先食一樽果醬?咁我剛炒咗嘅姐姐咪好勁!每個月起碼食一樽大花生醬、一樽大果jam、一樽朱古力醬、一盒 ...

總有離別的時候

珍珠宮

好媽媽勳章

如果日日食真係會好快食晒, 由佢食囉, 一罐果醬啫.

男爵府

lovekidss 發表於 13-6-4 01:20
姐姐黎左...20日...每日食一片方包.....同我講冇晒果醬要買LA....
我當堂打左個特呀...........眼都大埋... ...

你係咪無比其他野比姐姐食呀?
洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:日日都食方包?肯食已經偷笑。

原帖由 ensureyip 於 13-06-04 發表
日日都食方包?肯食已經偷笑。
呢樣真

子爵府

引用:20日都3星期啦,我覺得ok喎 +

原帖由 ilovexo824 於 13-06-04 發表
20日都3星期啦,我覺得ok喎
x 2

侯爵府

如果日日食, 都無話食唔到.....

水晶宮

引用:20日先食一樽果醬?咁我剛炒咗嘅姐姐咪好勁

原帖由 NaughtyLuiLui 於 13-06-04 發表
20日先食一樽果醬?咁我剛炒咗嘅姐姐咪好勁!每個月起碼食一樽大花生醬、一樽大果jam、一樽朱古力醬、一盒 ...
好大食。好誇張!

我請親個個細食到暈,成日同我講要減肥!我又成日整嘢食,佢個樣好慘咁又要食,我個個工人都話我屋企日日食唔停!

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

我屋企一向採取任食政策(講真,可以食得你幾多,我媽媽話齋孤寒人哋食係最無品)當然,我家姐姐都唔會好過份,但日積月慮下來,佢的確肥咗唔小

佢以前個顧住日日都無飽飯佢食的,所以初嚟報導時濕柴好fit,而家走哂樣lu,所以佢都成日嗌要減肥唔感放肆

別墅

其實我覺得,如果日日食,20日食晒都好正常,幾大樽先?超巿買,400定500g的,我同我老公2個食,唔係日日既,但都好快食晒!

子爵府

20 日一樽日日食ok wor

別墅

回覆:amakvt 的帖子

唔好飲咁多氣水,誘發左糖尿病就好麻煩的!可樂真的不要喝太多!識得有個朋友,佢日日一罐可樂,三十幾就糖尿病了!要介 口,唔食得甜!

男爵府

lovekidss 發表於 13-6-4 01:20
姐姐黎左...20日...每日食一片方包.....同我講冇晒果醬要買LA....
我當堂打左個特呀...........眼都大埋... ...
你們一家一樽食幾個月係咪一星期食一次不是日日食呀 , 如果姐姐日日食,20日一樽吾多啦,而且普通既果JAM當佢$30 / 20次都係$1.5日嗜 , 咁都打過
突既話我就覺得你既反應我會打過突多D mouth:

瑪瑙宮

引用:姐姐黎左...20日...每日食一片方包.....同

原帖由 lovekidss 於 13-06-04 發表
一個人食到嗎?係咪佢唔夠飽

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

日日早餐得一塊白面包。夠唔夠力做嘢啊??

首頁

尾頁

跳至