意見反饋
義工

自由講場 今日: 4994|主題: 1017754

我好需要大家給我正能量, 謝謝!!

大宅

國民生產總值:3722

2019勳章

我BB呢兩星期就出世喇, 真係好期待好開心, 但係我隻狗狗最近唔多肯食嘢, 醫生check到佢自身免疫系統出問題引致貧血, 我查過呢種病好似幾嚴重, 醫生話可能要輸血, 我真係好擔心喊左幾次, 我好擔心醫生要佢留醫, 我好擔心留醫再見唔到佢, 我好擔心要輸血果陣無狗狗捐血, 我好擔心呢幾日BB又突然要出世我真係擔心到呢幾晚都瞓唔到, 隔一陣又起身睇下隻狗點, 又睇下佢肯唔肯食嘢我好驚上天賜我一個BB後又帶走我隻狗呀

lina9316  向好既方向唸  發表於 13-6-4 06:35

子爵府

國民生產總值:11177

lovebo_bo 發表於 13-6-4 05:08
我BB呢兩星期就出世喇, 真係好期待好開心, 但係我隻狗狗最近唔多肯食嘢, 醫生check到佢自身免疫系統出問題 ...

你唔好自己嚇自己啦,你講嗰啲事未必一定發生,唔好想像出來跟住令自己唔開心。我相信BB係神所賜的,好好保養身體,預備新生命的來臨。

仲有,我睇過美國一個叫The Dog Whisperer的節目,個主持人是一個好出名的馴狗師,佢話啲狗狗感覺到主人的情緒的,主人唔開心,隻狗狗都會唔開心。希望你能保持開朗的心境,那就是你給BB同狗狗最大的禮物!

珍珠宮

國民生產總值:49337

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我BB呢兩星期就出世喇,+真係好期待好開心,+

原帖由 lovebo_bo 於 13-06-04 發表
我BB呢兩星期就出世喇, 真係好期待好開心, 但係我隻狗狗最近唔多肯食嘢, 醫生check到佢自身免疫系統出問題 ...
唔通狗狗投胎做你bb。唔好咁擔心,你搞到狗狗都緊張埋一份,訓得唔好佢點會好胃口呢。你要身體好d 呀,拿拿聲生完bb,快d 番屋企同狗狗一家團聚!

大宅

2019勳章

引用:Quote:lovebo_bo+發表於+13-6-4+05:08+我BB

原帖由 Tuscany 於 13-06-04 發表
你唔好自己嚇自己啦,你講嗰啲事未必一定發生,唔好想像出來跟住令自己唔開心。我相信BB係神所賜的,好好 ...
多謝你呀, 我而家出發帶狗狗睇醫生喇

子爵府

國民生產總值:11177

我明白你心情,我以前家裡都養過狗,佢地是家庭的一份子,你要堅強啊,我地給你同狗狗打氣!

寶石宮

國民生產總值:288888

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

lovebo_bo 發表於 13-6-4 05:08
狗狗去了一個更好的地方, bb 須要你的正能量, 加油......

寶石宮

國民生產總值:288589

2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

加油
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

國民生產總值:106053

相信狗狗會默默守護你地架
請保重唔好太憂慮~
生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

大宅

2019勳章

回覆:我好需要大家給我正能量, 謝謝!!

多謝大家, 今朝帶狗狗去睇醫生, 而家留醫輸血, 希望醫生會搵到原因對症下藥, 快D醫返佢

公爵府

國民生產總值:26589

2019勳章

回覆:我好需要大家給我正能量, 謝謝!!

狗狗冇事嫁,知不知道而家d獸醫好叻嫁嘞?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.