意見反饋
義工

自由講場 今日: 831|主題: 1017305

我真係覺得自己好衰格!

伯爵府

國民生產總值:15683

話說我C6出咗差,阿仔又一早瞓咗覺,於是我無王管好free咁係BK追post。追下追下覺得好眼訓啦,一睇個鐘,已經5點!無啦!唔敢瞓啦!我怕瞓咗陣間鬧鐘都吵唔醒咯!阿仔今日開始考試啦!咦家唯有一路眼訓,一路繼續BK啦!

伯爵府

國民生產總值:16203

畀面勳章

回覆:我真係覺得自己好衰格!

我都係掛住上網攪到而家5禁訓驚一陣起5到身湊返學

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

有咩要追到5點?好彩我係不會為BK這樣狂

My Two Princess

男爵府

國民生產總值:6751

我追劇追到而家

公爵府

國民生產總值:25541

2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:話說我C6出咗差,阿仔又一早瞓咗覺,於是我

原帖由 kellylau79 於 13-06-04 發表
話說我C6出咗差,阿仔又一早瞓咗覺,於是我無王管好free咁係BK追post。追下追下覺得好眼訓啦,一 ...
我剛起床追bk,唔瞓啦,仲有半小時叫仔起床返學

伯爵府

引用:有咩要追到5點?好彩我係不會為BK這樣狂 +

原帖由 pigpig 於 13-06-04 發表
有咩要追到5點?好彩我係不會為BK這樣狂
追烹飪果邊嘅酵素post

伯爵府

平時如果阿仔正常翻學嘅話,我都可以返嚟瞓返幾個鐘架!但呢個禮拜考試放10點幾,陣間返嚟又係唔敢瞓啦!怕唔識起身接仔!好眼瞓啊!我以後唔敢啦!

男爵府

國民生產總值:7274

回家訓一陣啦! 天氣咁熱,小心暈丫!
合一間,爭好遠!

大宅

國民生產總值:3646

我都起左身唔敢再翻瞓,成晚瞓唔好,我c6今日第一日開新工

琥珀宮

國民生產總值:170945

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:話說我C6出咗差,阿仔又一早瞓咗覺,於是我

話說我C6出咗差,阿仔又一早瞓咗覺,於是我無王管好free咁係BK追post。追下追下覺得好眼訓啦,一 ...

simple is the best~

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:Quote:原帖由+pigpig+於+13-06-04+發表有咩

追烹飪果邊嘅酵素post
去訓下啦

My Two Princess

禁止訪問

國民生產總值:60

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.