想生BB

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

昨夜12 點去完vv 訓覺, 今早5點比冷氣機滴水嘈醒, 訓唔著,走去驗下孕,

見啲尿都唔係好黃, 唔知有冇關係, 用左屈人寺+ - 去驗, 驗到一個好考眼力既+ 號

唔sure 會唔會係炸糊

點算,月經差一日先到期,得咁淺色

唔開心,唔想好似第一次咁小x, 好大陰影

公爵府

引用:昨夜12+點去完vv+訓覺,+今早5點比冷氣機滴

原帖由 小mama 於 13-06-04 發表
昨夜12 點去完vv 訓覺, 今早5點比冷氣機滴水嘈醒, 訓唔著,走去驗下孕,

見啲尿都唔係好黃, 唔知有冇關係, ...
見到有線或許是妳冰高日子還不算耐(明天才是due day)所以體內的HCG濃度不高條線就唔會明顯吧好好休息下喇準媽媽

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:好淺色,炸糊

我都見到“+”呀

大宅

回覆:好淺色,炸糊

有少少控喎!

禁止訪問

珍珠宮

引用:祝好運,,我明天先係知結果,但今日有d肚痛,,

原帖由 jacky2002 於 13-06-04 發表
祝好運,,我明天先係知結果,但今日有d肚痛,,仲肚柯,,,好怕又失望
唔怕,我都係有肚痛同肚痾

禁止訪問

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

小mama 發表於 13-6-4 05:31

見啲尿都唔係好黃, 唔知有冇關係, ...

淺色好過白雪雪,祝吉祥如意
BB 不想太直接表示 BB 這麼唱為了婉轉 告知 我多麼愛護你

子爵府

你有無 CHECK 住幾時排卵 ?
如果無 CHECK 的話 , 有可能係遲排卵 ,
咁自然 HCG 未係好多 , 條線就會淺色D ,
試下兩日後再驗 , 條線應該會深好多 ,
祝 + + + + +

珍珠宮

引用:你有無+CHECK+住幾時排卵+?如果無+CHECK+的

原帖由 Cherry0401 於 13-06-04 發表
你有無 CHECK 住幾時排卵 ?
如果無 CHECK 的話 , 有可能係遲排卵 ,
咁自然 HCG 未係好多 , 條線就會淺色D ...
有呀,深粗個幾日應該係上上星期二同三, 但排卵唔知幾時, 我近呢幾個月check 紅d 同m 黎既日期, 即係紅d一深粗個日14日後我就黎m, 如果紅d變淺係排卵, 咁我係排卵12 日黎m囉, 咁就可能係星期四或者星期三

好驚!

複式洋房

祝福~~~~一日深色過一日~~~

首頁

尾頁

跳至