意見反饋
義工

自由講場 今日: 2515|主題: 1017348

跳至
點解而家咁熱仲有人著boots??

大宅

國民生產總值:4196

搭地鐵中,見到有個中女仲著boots, 長到蓋晒小腿,乜唔熱既咩?

侯爵府

國民生產總值:24672

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:點解而家咁熱仲有人著boots??

係咪水鞋呀

水晶宮

國民生產總值:72667

2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:點解而家咁熱仲有人著boots

係咪水鞋呀

翡翠宮

國民生產總值:78964

fashion嘛!著boots唔過分,我仲見有人戴厚頸巾、乾濕褸,我著短褲波鞋佢睥返我轉頭添呀!真係打攪哂

wcpcelia  mouth:  發表於 13-6-4 12:31

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

翡翠宮

國民生產總值:88862

2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

fashion係講 仙波力 既﹗唔通佢熱到流晒汗,又會講過你知咩﹗﹗﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

國民生產總值:14859

回覆:點解而家咁熱仲有人著boots

等如d藝人夏天著皮褸咁,可能為咗型呢!

伯爵府

國民生產總值:16676

my005 發表於 13-6-4 08:32
fashion係講 仙波力 既﹗唔通佢熱到流晒汗,又會講過你知咩﹗﹗﹗:wahaha ...
哈哈 ~ 全對 !!
慕求要人地晌人群中一眼就望到佢 ~~

禁止訪問

國民生產總值:1943

公爵府

國民生產總值:25158

2019勳章

發冷、身子弱

男爵府

國民生產總值:8814

畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

國民生產總值:46313

短褲加有毛boot 我都見過

wcpcelia  有毛boot mouth:  發表於 13-6-4 12:31

男爵府

國民生產總值:6433

畀面勳章

回覆:ycc05 的帖子

我昨天正午時間見到有個年約廿歲的男仔戴冷帽同穿冷衫添

伯爵府

國民生產總值:15156

人地頂得順話之佢,但唔知隻腳咁焗法會唔會生野

男爵府

國民生產總值:8955

KMALL特別版勳章 2016畫展勳章 認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我見到有年青男仔穿皮BOOT....大佬..成32度....對腳臭過屎一定

子爵府

國民生產總值:12094

可能係水鞋,就算唔係水鞋,佢頂到咪得囉,佢熱之嘛,佢可能覺得fashion就係咁。

珍珠宮

國民生產總值:46313

咁愛回家入面, 郭少芸每集換3-4條頸巾圍到去口邊都經常出現, 夏天著boot 都唔奇囉

男爵府

國民生產總值:5975

引用:短褲加有毛boot+我都見過

原帖由 上校車 於 13-06-04 發表
短褲加有毛boot 我都見過
Lee個配搭真係好經典,總之凍凍都見有人咁著,又熱到30幾度一樣又有人著

複式洋房

國民生產總值:151

衫袖長少少都頂唔順

伯爵府

國民生產總值:17300

HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我會著水鞋, 冬天boots就....................咪搞。

珍珠宮

國民生產總值:36576

rain boot

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.