自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

其實周生係咪嫌棄個仔有病?! 佢同老婆同個女就去玩,留低個小朋友响屋企... 佢仲講到好似委屈咁?! 有兩個人睇住個仔??? 咁警察去到果時果兩個人去左邊??? 13歲的確係可以照顧自己... 但佢明知自己個仔同其他小朋友唔同... 點解仲可以獨留佢一個响屋企???

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20130604/18282647

公爵府

個人覺得呢個都係賤男人,
同個新老婆同個囡玩,
留低個仔(同前妻生),
賤賤賤,

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:周x生個仔好慘...

咁對個囝真係唔啱

伯爵府

床都無張... 成地垃圾... 大佬,佢個仔黎嫁... 點可以咁無人性...!!!

ificould    發表於 13-6-4 23:01

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

嘩 ~~~ 如果報導係真
根本佢都唔關心個仔既 求其揾人睇住就算

公爵府

真係好可憐,媽媽又唔要佢,爸爸又唔理佢

伯爵府

畀面勳章

點解可以咁?好無人性!明知個仔同其他小朋友唔同,點可以比個小朋友喺咁惡劣嘅居住環境生活?

伯爵府

水晶宮

回覆:danielboy 的帖子

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

佢個親生亞媽都好忍心個仔有事,我只知道可以掉低親生骨肉唔理嘅女人唔慌係好女人

主 賜 平 安

伯爵府

RSG媽媽 發表於 13-6-4 08:41
嘩 ~~~ 如果報導係真
根本佢都唔關心個仔既 求其揾人睇住就算 ...

仲要係求其搵人睇住一陣就算...

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

證明佢鄰居唔係多事,可能都好想幫個小朋友抱不平

伯爵府

moonychan 發表於 13-6-4 08:45
證明佢鄰居唔係多事,可能都好想幫個小朋友抱不平

俾著我都會報警....

伯爵府

周x生個仔好慘...

之前話佢對個仔好好,吾請工人寧願自己照顧仔仔,接送放學,親自煮三餐架

珍珠宮

畀面勳章

其實,點解無人指責佢個親生呀媽,反而去鬧一個要搵食,仲要照顧個仔既呀爸

一家唔知一家事.....我只係覺得呢單野...其實周生都好慘...
(我唔識佢的,亦唔係佢FANS..)
龍鳳媽

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

jojo1234 發表於 13-6-4 08:47
之前話佢對個仔好好,吾請工人寧願自己照顧仔仔,接送放學,親自煮三餐架

...

係就唔會"一家三口"去旅行啦

子爵府

引用:其實周生係咪嫌棄個仔有病?!+佢同老婆同個

原帖由 silly_shan 於 13-06-04 發表
其實周生係咪嫌棄個仔有病?! 佢同老婆同個女就去玩,留低個小朋友响屋企... 佢仲講到好似委屈咁?! ...
又一賤男!沒媽的孩子真可憐,冇唸住養同照顧就做好避孕!:;pppp:

Sweetheartb

伯爵府

sweetheartb 發表於 13-6-4 08:50
又一賤男!沒媽的孩子真可憐,冇唸住養同照顧就做好避孕!

...
可能佢無諗過仔仔會有語言障礙... 無諗過仔仔會有病... 但都無理由咁對個小朋友!!!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點可以咁對自己個仔?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

首頁
12345...9

尾頁

跳至