意見反饋
義工

自由講場 今日: 3092|主題: 1017356

跳至
大家通常每月有几多卡數要找?

男爵府

國民生產總值:6101

2019勳章

我不是個個月要我,就算找都係二三千。最多既卡數係交保險年費萬多元

珊瑚宮

國民生產總值:107995

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

唔定喎..睇下果個月出街多唔多囉.

咁基本手機上網咪幾百囉...
食下野買下野..平均每個月都幾千至萬鬆D卡數..

不過其實月月清...有幾多卡數又有乜所謂?

珍珠宮

國民生產總值:34258

畀面勳章

引用:我不是個個月要我,就算找都係二三千。最多

原帖由 baby-bath 於 13-06-04 發表
我不是個個月要我,就算找都係二三千。最多既卡數係交保險年費萬多元
As least 10k

見你一獲打你一獲

男爵府

國民生產總值:8814

畀面勳章 BK Milk勳章

10k

禁止訪問

國民生產總值:30004

珍珠宮

國民生產總值:47104

回覆:大家通常每月有几多卡數要找?

不定!有時幾千,有時過萬

伯爵府

國民生產總值:15156

唔想計

珊瑚宮

國民生產總值:113999

2019勳章 狗年勳章 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

7k

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

國民生產總值:6433

畀面勳章

回覆:baby-bath 的帖子

$0,我無卡,c6都只係一千幾百,都係now tv果類數

水晶宮

國民生產總值:55107

2019勳章 好媽媽勳章

0,唔鐘意用信用卡
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

珍珠宮

國民生產總值:47168

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

Below 10k

琥珀宮

國民生產總值:197056

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

除左網上購物同入油之外,我極少用卡,通常2-3千左右

大宅

國民生產總值:4759

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

$0, 唔用信用卡

伯爵府

國民生產總值:15051

少可以少至千幾, 多亦可以萬萬聲, 我下個月就可能要二萬了.

公爵府

國民生產總值:25311

畀面勳章

呢半年每個月9K。。。今個月竟然13K。。。唉。。。。

珍珠宮

國民生產總值:40541

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

一萬幾千

侯爵府

國民生產總值:22458

2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 笑得好勳章

剛找了4305

伯爵府

國民生產總值:17145

好媽媽勳章

冇買野就7-8k, 有買野就60k+都試過

公爵府

國民生產總值:25375

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

4.5千一出糧就冇咁啲

伯爵府

國民生產總值:19457

2019勳章 醒目開學勳章

平均一萬左右,有保險費,八達通自動轉賬,呢度已經差唔多五仟,跟住買野食野夾埋又幾仟,所以每月萬元多右。

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.