意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 7|主題: 127529

跳至
請姐姐湊newborn BB

複式洋房

國民生產總值:391

有冇JM最近請左姐姐湊new born BB,好似好難請! Thanks..

王國熱話
KFC enjoy card優惠
洗衣機脫水時勁嘈, 是啤鈴壞定皮帶壊 ?
AEON 新年照價再折 (18 - 20/1)
口淡淡買些水果食下先

複式洋房

國民生產總值:497

回覆:monsking 的帖子

我都搵左好耐到而家都未請到。個個聽到湊nb都擰晒頭。

伯爵府

國民生產總值:15708

請海外容易啲
我個果要等3個月先來到香港

禁止訪問

國民生產總值:3532

引用:請海外容易啲我個果要等3個月先來到香港

複式洋房

海外又怕溝通吾到....

子爵府

國民生產總值:11799

2019勳章 BK Milk勳章

你有沒有家人幫手? 你係FTM定係要返工?

我果陣係不用工人夜晚揍B, 先勉強講到.

複式洋房

回覆 wmkcnw 的帖子

兩公婆都要返工啊

珍珠宮

國民生產總值:35481

我自己湊nb,想請個工人做家務和接送K1全日制的女女。搵左兩個月都無回音。

大宅

國民生產總值:2495

回覆:請姐姐湊newborn BB

我10月生,請到8月黎喇~~~ 香港完約印
工人講明一個月放2日假,其他要錢,做4年賺夠就唔做,要番印尼生仔 ...
佢仲聲稱自己好中意小朋友,湊NB 完全無問題,我一in 佢,佢見我地兩公婆都咁young, 佢好鍾意我地添~

大宅

國民生產總值:2146

我都搵左幾個月,先搵到個湊nb..下個月先到

大宅

國民生產總值:2146

引用:我10月生,請到8月黎喇~~~+香港完約印工人

原帖由 babyhoishan 於 13-06-05 發表
工人講明一個月放2日假,其他要錢,做4年賺夠就唔做,要番印尼生仔 . ...
我同你一樣,佢都係見到我地young...就好開心咁想話幫我地

大宅

國民生產總值:4202

2019勳章

請工人湊nb真係唔易,因好多bb野要做,夜晚要起身幫手,我更加難請,因我係孖b,我第一個工人做左2個月唔做,第二個偷錢,2日炒左,現在第三個是斷約姐姐,都好錫bbs,不過做野慢的,但唔會黑面,態度好好,我自己都每日請鐘點5小時,協助姐姐,怕姐姐辛苦!

大宅

國民生產總值:2469

回覆:vincelo29 的帖子

我請返之前個工人(湊我大仔)返來湊new born,真係好好彩

複式洋房

回覆:babyhoishan 的帖子

Jm 可以pm d agent 資料比我嗎,我地個12月頭出身,想十月頭請到,幫幫手呀

複式洋房

回覆:vincelo29 的帖子

JM 斷约不怕嗎?

大宅

國民生產總值:4202

2019勳章

引用:JM+斷约不怕嗎?

原帖由 monsking 於 13-06-06 發表
JM 斷约不怕嗎?
我經驗尚淺,唔個斷約姐姐多數唔好,我一心諗住快的請到工人,因我生完出院後3星期第一個姐姐唔做,我坐月都要自己湊2個bb,每日24小時照顧bbs,又驚要返工無人湊bbs,所以上去agent,見這個斷約姐姐,都叫ok,又經agent鼓勵請的情況下,初時對姐姐無晒信心,見好多JM講斷約水點樣唔好……

大宅

國民生產總值:2381

我請到個星加坡完約,湊nb至3歲,2月尾3月頭申請,5月頭上工。好快已pick up湊細囝,仲同我湊大囡個工人夾得到。

子爵府

國民生產總值:11799

2019勳章 BK Milk勳章

monsking 發表於 13-6-5 11:25
回覆 wmkcnw 的帖子

兩公婆都要返工啊
me too. i & c6 take care bb alternately at night

大宅

國民生產總值:4570

陪月勳章

引用:我10月生,請到8月黎喇~~~+香港完約印工人

原帖由 babyhoishan 於 13-06-05 發表
工人講明一個月放2日假,其他要錢,做4年賺夠就唔做,要番印尼生仔 . ...
印定菲,如菲要小心,我5月炒一個,2月in佢時對白同你寫既一樣

大宅

國民生產總值:4570

陪月勳章

引用:Jm+可以pm+d+agent+資料比我嗎,我地個12月

原帖由 monsking 於 13-06-06 發表
Jm 可以pm d agent 資料比我嗎,我地個12月頭出身,想十月頭請到,幫幫手呀

...
我呢間搵到合心水既印傭,9月到,湊NB+4歲,我係ftm!希望幫到你!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.