意見反饋
義工

2013年媽媽會 今日: 0|主題: 26092

[12月] 做了Nifty既JM一齊黎互相打氣

洋房

國民生產總值:84

大家好,

Oscar驗血 1:168 (高危)

做左nifty, 宜家先第2日, 仲要等多最快12日先有結果.
心情緊張.....又擔心

醫生話睇個胎有鼻骨唔似有問題, 講真點會唔擔心....

有冇jm做左nifty, 結果如何?

一齊打氣, 祈禱!

王國熱話
招聘元朗婚妙店-兼職店務員(現金出糧)
名牌童裝銷售員 - 17K - 24K
Store Administrator 名店文員 一線法國名牌 ​$...
[沙田][尖沙咀][銅鑼灣]誠聘全職飲品店務...
<embed src=&quot;http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Win Win&year=2013&month=12&day=10&babycount=1&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; wmode=&quot;transparent&quot; width=&quot;120&quot; height=&quot;180&quot;></embed>

珊瑚宮

國民生產總值:101513

2019勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

引用:大家好,+Oscar驗血+1:168+(高危)做左nifty,

原帖由 winwin1213 於 13-06-04 發表
大家好,

我將月尾做,我就無論oscar低危都好,我都做nifty.我上胎都有做

別墅

國民生產總值:760

winwin1213 發表於 13-6-4 11:07
大家好,

我OSCAR算低危, 1: 11XX, 但都有做NIFTY... 求安心。

上星期做左....

大家加油! BB加油!

大宅

國民生產總值:3431

我收到醫院電話,話我高危1:38!現明天book 咗Dr Lau 做nifty!勁擔心

複式洋房

國民生產總值:310

回覆:做了Nifty既JM一齊黎互相打氣

我覺得Oscar 個數字唔太準,唔洗太擔心,bb會無事的!

別墅

國民生產總值:727

BK Milk勳章

回覆 PriscillaFai 的帖子

我都high risk 1: 92, 我選擇做t21, 宜家都等report , 等到頸都長

洋房

好不容易先過了一星期,仲有一星期先有報告……
點了日子過得咁慢架!!!

有冇jm係林勇行醫生度做過nifty?
係咪真係要兩個星期先有報告?
<embed src=&quot;http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Win Win&year=2013&month=12&day=10&babycount=1&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; wmode=&quot;transparent&quot; width=&quot;120&quot; height=&quot;180&quot;></embed>

別墅

我5月30日做,剛剛收到電話REPORT!

RESULT係1:382663799!

姑娘數字好低,唔洗擔心!

大家都加油!

洋房

lambeanmama 發表於 13-6-10 11:36

hello lambeanmama,
你是在林醫生個度做nifty嗎?
我係6月1日做,咁我係咪等多兩日會知道?
真係好緊張又擔心……

Thanks!

別墅

winwin1213 發表於 13-6-10 15:32
hello lambeanmama,
你是在林醫生個度做nifty嗎?
我係6月1日做,咁我係咪等多兩日會知道?
我是在林醫生處做的。但我不知道是否等多兩日你就會知道呀... 同埋... 星期三係公眾假期呢。放心, 大家都會安好的!不用擔心!

洋房

我今日都收到電話,感恩, 低危

1比4千幾萬

真係比oscar個數嚇c, 點解可以差咁遠!!

別墅

國民生產總值:645

回覆 patpat_patra 的帖子

想請問T21要去邊度做??今天收到醫院電話通知高危.... 好擔心。

別墅

國民生產總值:733

回覆:CuriousCoCo 的帖子

仁安有得T21, 無記錯Hk$8000, 兩星期出報告,並可要求知男女

複式洋房

國民生產總值:253

回覆:做了Nifty既JM一齊黎互相打氣

我高危1:2,上星期4係dr lau到做完nifty ..等緊result ....好驚

大宅

國民生產總值:4871

引用:我5月30日做,剛剛收到電話REPORT!RESULT係

原帖由 lambeanmama 於 13-06-10 發表

想問個report 係親自上去攞 or email?
我星期三會去Dr. Lam 度做nifty.
thx.

別墅

引用:Quote:原帖由 lambeanmama 於 13-06-10 發

原帖由 elmobeebee 於 14-05-24 發表
想問個report 係親自上去攞 or email?
我星期三會去Dr. Lam 度做nifty.
thx.
如果無事,佢會打電話跟你講,再約你下次見面時傾。希望你bb健康啦。

大宅

國民生產總值:4871

引用:Quote:原帖由 elmobeebee 於 14-05-24 發表

原帖由 lambeanmama 於 14-05-29 發表
如果無事,佢會打電話跟你講,再約你下次見面時傾。希望你bb健康啦。
多謝

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.