自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一次又係甘兩次又係甘……已經好多次喇……講極都係甘……你唔願返工都話叫你唔好做等我返…你又唔肯…已經放左3日假今日你都唔肯返……我唔食你唔食個仔都要食架……唉……我真係唔知可以點做……我真係唔想再理你返唔返工……但個心硬係過唔到自己……真係好辛苦……又要擔心個仔……又要擔心你……之前都好左一排……點解而家又係甘……係咪真係要我發病要去見醫生你先會生性……

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

回覆:我真係覺得好辛苦呀……

你c6好細個?仲未定性?

男爵府

引用:你c6好細個?仲未定性?

原帖由 卡卡公主^^ 於 13-06-04 發表
你c6好細個?仲未定性?
唔係……已經幾十歲人……

男爵府

衷心希望你老公有一日會改過! 但我自己嘅經歷 "軟皮蛇" 係死症! 冇得改㗎!

我ex果時又係唔願番工,隔個星期告病假,攪攪吓辭埋工添!好,我當果份工真係唔啱佢,叫佢搵過第二份,"me me more more" 差不多一年,終於搵到第二份,夠膽死番二日又唔做!!!

佢亞爸亞哥有病冇做野,佢亞媽份糧啱啱夠供佢地層樓,佢唔食,佢亞爸亞媽亞哥都要錢開飯同睇醫生㗎! 但佢都可以懶懶閒唔番工!!! 結果,我除咗要供自己住緊層樓,仲要養埋佢一家四口!

sorry! 講多咗!不過我勸妳作最壞打算,佢肯改最好,如果唔係,妳要諗定條後路!妳仲有個細嘅要顧㗎!祝 一切順利!

伯爵府

回覆:iLoveBBW 的帖子

好彩你已離開佢

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

回覆 elong 的帖子

係呀!我都慢咗,浪費咗三年時間“等”佢改!唔計錢,都不知白白嬲死咗幾多細胞!

水晶宮

首頁

尾頁

跳至