意見反饋
義工

網購天地 今日: 28|主題: 65469

[淘寶] 退貨点算好?

別墅

國民生產總值:710

買了對鞋,質數很差,想退貨,0.79kg退回大陸要幾多錢?用边間物流寄番去平d?

王國熱話
招商永隆1月14日快閃定期存款
icbc 半年定期新客最高2.68厘
家庭財政大臣
子女已成家,有四百多萬現金加股票,不用供...

男爵府

國民生產總值:6145

回覆 monchow 的帖子

退貨不包郵的嗎?我有件衫質量出問題,賣家幫我跟工廠反映,可以換.剛好有大陸網友來香港旅遊,我托她回去時順便在深圳寄.

禁止訪問

國民生產總值:4221

引用:買了對鞋,質數很差,想退貨,0.79kg退回大

別墅

用順豐寄回去要$60,有冇平d介紹

禁止訪問

國民生產總值:22170

BK Milk勳章

回覆:退貨点算好?

別墅

而家又唔回覆我,最初佢話寄番俾佢可退款,我應該怎樣?

別墅

國民生產總值:950

回覆 monchow 的帖子

我試過買衫退貨,貨主負責15元人仔,後來我在香港,找到一間,35元港幣,公司名是英文: U C........唔知鞋點計您

別墅

國民生產總值:656

引用:我都係有貨要退,問左圓通$45

原帖由 catthien 於 13-06-04 發表
我都係有貨要退,問左圓通$45
我買咗件外套,間店呃我話羊二層皮但收到貨係膠我堅持佢呃我要順豐到付。最後都答應。0.5kg到北京到付人仔44

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.