意見反饋
義工

想生BB 今日: 185|主題: 99428

跳至
幾時先月尾呀.等bingo日子好難捱

男爵府

國民生產總值:6409

BK Milk勳章

幾時先月尾呀.等bingo日子好難捱...........................................應該24號驗得,上次m係24.................
我打算30號check~仲有26日!!

王國熱話
Adidas 開仺
葵興童鞋開倉 17/1-31/1
Dr.Kong開倉BB鞋
開倉 - 出口優質純棉嬰幼兒童裝

複式洋房

國民生產總值:347

引用:幾時先月尾呀.等bingo日子好難捱..........

原帖由 lammi2012 於 13-06-04 發表
幾時先月尾呀.等bingo日子好難捱...........................................應該24號驗得,上次m係24.... ...
等待中。。X2
妳排egg 了?

男爵府

BK Milk勳章

我無特登check排egg呀...諗住隔日開工咋........因為check住排egg會仲驚張..老公都唔like

複式洋房

國民生產總值:269

Me 2!打算隔日開工! 25號due day〜

男爵府

國民生產總值:5088

2019勳章

回覆:幾時先月尾呀.等bingo日子好難捱

唔好話月尾
我月中都覺得好難捱

珍珠宮

國民生產總值:32146

BK Milk勳章

還有八天,現在己經打定輸數,心情低落

男爵府

2019勳章

albertle 發表於 13-6-4 14:23
還有八天,現在己經打定輸數,心情低落

點解打定輸數呀?
放鬆啲啦

公爵府

國民生產總值:26910

引用:我無特登check排egg呀...諗住隔日開工咋...

原帖由 lammi2012 於 13-06-04 發表
我無特登check排egg呀...諗住隔日開工咋........因為check住排egg會仲驚張..老公都唔like
...
妳隔日做功課米仲辛苦過check排卵其實只要妳check到準備排卵開始隔天做到排卵後就ok㗎喇

大宅

國民生產總值:1194

lammi2012 發表於 13-6-4 12:20
幾時先月尾呀.等bingo日子好難捱...........................................應該24號驗得,上次m係24.... ...
之前未諗生b, 啲時間過得快好多, 現在想生B, 每日都覺得好慢, 好難捱
m 岩岩黎左,又有排等過

禁止訪問

國民生產總值:2039

男爵府

BK Milk勳章

RELAX..希望大家今次bingo!!!!!!

大宅

國民生產總值:1354

做下其他野la.好似找下下次去旅行,找下有咩好食etc... 成日諗住放鬆唔到ga!放鬆係bingo的主要原素!我知好難,不過你越唔緊佢,就越會中ga!

男爵府

國民生產總值:5627

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lammi2012 發表於 13-6-4 12:58
...

Me 2,不過我唔係隔日係3 days。我6月22號due。
BB 不想太直接表示 BB 這麼唱為了婉轉 告知 我多麼愛護你

男爵府

BK Milk勳章

仲有25日...好悶呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

別墅

國民生產總值:528

回覆:redmuii 的帖子

好難放鬆架!日日量體溫咁唔多唔少都有期望唔好跌溫><

大宅

國民生產總值:1783

引用:唔好話月尾我月中都覺得好難捱 +

原帖由 Ovab 於 13-06-04 發表
唔好話月尾
我月中都覺得好難捱
咪就係,不過今個月都預左唔得,老公出差,撞正排egg,真係勁down,感覺又side左一個月……………………

男爵府

2019勳章

引用:Quote:原帖由+Ovab+於+13-06-04+發表唔好話

原帖由 PercyPer 於 13-06-05 發表
咪就係,不過今個月都預左唔得,老公出差,撞正排egg,真係勁down,感覺又side左一個月……………………

...
有時真係結果係點無所謂

但等既日子真難捱

我今朝量體溫,已跌溫
只係排卵後4日已跌
我都無望了

大宅

國民生產總值:2526

引用:我聽日就知...但今日好似谷m,個肚有d痛,

原帖由 jacky2002 於 13-06-04 發表
我聽日就知...但今日好似谷m,個肚有d痛,
我第一胎時都係好似谷m 甘,胸又脹痛,子宮又痛,以為無望!點知最後中奬!!加油,唔知你結果如何?

大宅

國民生產總值:2526

我都等緊月中開估,雖然係第二胎,但日日都好緊張!!老公話我就黎痴線:;pppp:

禁止訪問

國民生產總值:2039

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.