興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

whklung 發表於 13-6-11 10:30
今年我已經同國泰假期, 連卡佛同香格里拉做咗筆友. 睇嚟我都係時候要交個新筆友啦...
...
hahahaha

I wish you good luck.

慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

洋房

quick give to canon check it!

男爵府

ha8mo 發表於 13-6-11 09:12
寫email去日本鬧啦

我試過寫email去日本sigma鬧,雖然都解決唔到我問題,但總算有高層覆我,之後見到佢既 ...
我6月8日喺Canon攞番部機之後, 6月16日(父親節)第1次用, 影咗唔夠10張相又休克... 即日已經再攞番去Canon.

今次真係唔寫信唔得.

禁止訪問

大宅

其實你上CS到,叫埋佢D師傅出來對質仲好,CS都CONFIRM左你部野有問題,但個師傅又試唔到,你返到去又有問題,都係係到玩,有時D CS就係咁,拖都拖到個客發火為止.

男爵府

machalie 發表於 13-6-21 15:34
其實你上CS到,叫埋佢D師傅出來對質仲好,CS都CONFIRM左你部野有問題,但個師傅又試唔到,你返到去又有問題,都 ...
佢CS喺尖沙咀iSquare, 但係維修D師傅喺新界ga.

大宅

whklung 發表於 13-6-24 11:40
佢CS喺尖沙咀iSquare, 但係維修D師傅喺新界ga.
O下,唔係下嘛,咁未下下要將D機運來運去...但師兄有無D必死步驟,有既話你記錄著,等佢試到,CS有時好衰,成日都話試唔到,如果COUNTER試左有問題,就已經係問題,咁佢都係代表CANON,唔可以話佢師傅試唔到就當無事...

首頁

尾頁

跳至