自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我家附近冇乜銀行,有都只係一個鋪位入面有好多櫃員機...
而通常...有存款功能的只有一部....
每個月我都會去幾次入錢...原因係..冇論我早,午,晚去..
佢都成日冇左存錢功能
一筆錢,我去足一個WEEK先入到...

如果要去銀行...又要搭車...
我又覺得冇理由為左存錢要洗10蚊搭車來回...
唔係出開街...D錢真係可以成個月先入到銀行

用戶要求終止服務

回覆:存款櫃員機...點解成日都冇左存款功能?

好多時d存款機成日都out of service:;pppp:

侯爵府

咁你唔打去投訴

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁又冇試過,咩銀行咁差呀

珊瑚宮

winnielee415 發表於 13-6-4 12:49
好多時d存款機成日都out of service
out of service 未見過..但係冇左存款功能就差唔多日日或隔日都係咁...

珊瑚宮

Sand8148 發表於 13-6-4 12:51
咁你唔打去投訴
好早期打過一次...等N年先有人覆...
結果咪又係會派人黎收錢收密D咁囉...

冇用...果期重死..成日去到閘都落埋...因為D職員要開櫃員機

珊瑚宮

fanny3315 發表於 13-6-4 12:53
咁又冇試過,咩銀行咁差呀
恆生....
講起上黎...中銀同匯豐都冇咁

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆:存款櫃員機...點解成日都冇左存款功能

係唔係中銀?佢d 機好癈ga!

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珊瑚宮

Yubi.T 發表於 13-6-4 12:57
係唔係中銀?佢d 機好癈ga!
唔係喎...中銀櫃員機OK丫...存錢功能都成日有...

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:Yubi.T+發表於+13-6-4+12:57+係唔係

原帖由 月希 於 13-06-04 發表
唔係喎...中銀櫃員機OK丫...存錢功能都成日有...
屯門市廣場 d 中銀存錢機成日食飽ga

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

子爵府

講起存錢機, 大新最衰!

成日都"未能辨認", 起佢自己隔離部提款機提出的紙鈔, 一樣"未能辨認"

有存款機 = 無

珊瑚宮

1010mum 發表於 13-6-4 13:32
講起存錢機, 大新最衰!

成日都"未能辨認", 起佢自己隔離部提款機提出的紙鈔, 一樣"未能辨認"
佢未能辨認都好過錢就吞晒...數就出唔晒

首頁

尾頁

跳至