自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:想借BK平台,好想讚吓囝囝d字!

幾好喎,清清楚楚已經好叻

大宅

好好好整齊,very good!

學習平常心

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

叻叻,加油

珊瑚宮

小朋友要keep住到大過呀
姐姐個讀書個陣都寫得一手令字
可惜一出黎做野就
生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

yuexu 發表於 13-6-4 16:47
小朋友要keep住到大過呀
姐姐個讀書個陣都寫得一手令字
可惜一出黎做野就 ...
講得好啱, 我都好希望阿囝可以~

珊瑚宮

happymama11 發表於 13-6-4 16:49
講得好啱, 我都好希望阿囝可以~

即係奶暗暗笑禾..
禾唔制哇
生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

男爵府

大宅

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:happymama11+發表於+13-6-4+16:49+講

原帖由 yuexu 於 13-06-04 發表
即係奶暗暗笑禾..
禾唔制哇
你誤會喇…我都唔係笑你…我笑我囝咋!

珊瑚宮

happymama11 發表於 13-6-4 16:58
你誤會喇…我都唔係笑你…我笑我囝咋!

:tongue:唔比奶笑禾地兩個
生命影響生命

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:囝囝4歲半,K2,佢手字我自己覺得OK…算幾靚!

珊瑚宮

好媽媽勳章

係勁靚呀

珍珠宮

yuexu 發表於 13-6-4 17:00
唔比奶笑禾地兩個
乖....錫番, 2個我都錫...

禁止訪問

回覆:happymama11 的帖子

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珊瑚宮

happymama11 發表於 13-6-4 17:15
乖....錫番, 2個我都錫...

生命影響生命

大宅

寫得好整齊如果我個年代會有白兔仔,唔知依家D幼稚園有無呢?!

首頁

尾頁

跳至