意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 61|主題: 123133

[手機] NOTE 2 - SD CARD 空白左

男爵府

國民生產總值:7510

部NOTE 2 張 SD CARD 空白左, 無晒啲相, 係電腦都開唔到, 係咪宣佈死亡呀, 有無高人幫到我囉返啲相呀, THANKS

王國熱話
國泰洩940萬客私隱
豪宅女何文田寓所遭夫打傷額,挽GUCCI手袋...
扶手電梯影裙底春 鹹濕青年斷到正
呢排好似特別多嚴重車禍

男爵府

國民生產總值:5952

回覆:BL715 的帖子

如果外置記憶卡, 就抽出嚟, 放入電腦用data recovery. 還原

男爵府

如果外置記憶卡, 就抽出嚟, 放入電腦用data recovery. 還原

我放係電腦都讀唔到張咭.

男爵府

國民生產總值:5952

回覆:BL715 的帖子

完全認唔到?

大宅

國民生產總值:3998

引用:部NOTE+2+張+SD+CARD+空白左,+無晒啲相,+係

原帖由 BL715 於 13-06-04 發表
部NOTE 2 張 SD CARD 空白左, 無晒啲相, 係電腦都開唔到, 係咪宣佈死亡呀, 有無高人幫到我囉返啲相呀, THAN ...
我c6亦有相同情形出現

男爵府

回覆:taddy58 的帖子

係,完全認唔到,想死,無晒啲相

男爵府

國民生產總值:5868

好媽媽勳章

你果張SD CARD 係咪SANDISK 32G ??? 好多人都中招...我都係其中一個... NOTE2 唔好用SANDISK 轉返用三叔啦...至於你張咭...你有無試過抽出o黎用card reader開... 試o下啦...又或者試o下用另一部電腦開....我之前都試過, o係屋企部腦開唔到, 後來換過個新card reader 同用公司部新小小model o既電腦開...開o既時候電腦係好似無咩反應(連漏斗都無)...但你由佢插住run...等一段時間部腦就show 有o野要修復...修復完就開得返裡面d file o架喇...希望你都好似我o甘可以失而復得啦... 我之前以為無晒d相都唔開心o左好幾日...但呢件事教曉我要keep 住backup...依家我用o左dropbox....d相每影一張就upload 上網..o甘即使張card有問題都無有怕.....

伯爵府

國民生產總值:15665

我大伯也是如此! 就是那張卡! 佢有700幾張相唔見曬! 點解
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

伯爵府

國民生產總值:15665

原來連我二伯的都中招!
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

複式洋房

國民生產總值:484

要換新卡...

公爵府

國民生產總值:25755

陪月勳章

引用:我大伯也是如此!+就是那張卡!+佢有700幾張

原帖由 kingawa 於 13-06-06 發表
我大伯也是如此! 就是那張卡! 佢有700幾張相唔見曬! 點解
死左lor,無ga la,多數救唔番

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.