美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

一齊分享下你地用成點?
我買左呢部

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

回覆:有冇人用ya

第一次用果時嘅相,我暫時都只係

侯爵府

引用:第一次用果時嘅相,我暫時都只係+ +

原帖由 Jayelle 於 13-06-04 發表
第一次用果時嘅相,我暫時都只係
只係用左clean & moist兩個mode,效果好滿意,塊面即時平滑左同水潤左

大宅

回覆:有冇人用ya-man導出導入機?

我都係用呢部

我用左幾次,覺得塊面滑左同潤左

大宅

引用:一齊分享下你地用成點?我買左呢部+ +

原帖由 Jayelle 於 13-06-04 發表
一齊分享下你地用成點?
我買左呢部
係邊到買&幾錢? thx

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Jayelle+於+13-06-04+發表一

原帖由 BonPong 於 13-06-04 發表
係邊到買&幾錢? thx
百老X,原價好似$2300,我本身有$500禮券減番

大宅

回覆:Jayelle 的帖子

thx

侯爵府

我都用呢部,唔錯呀,導出後滑咗,導入後皮膚水嫩咗!

我想問佢好似有送枝gel,係for導入定導出用?

禁止訪問

侯爵府

ckm80 發表於 13-6-4 23:23
我都用呢部,唔錯呀,導出後滑咗,導入後皮膚水嫩咗!

我想問佢好似有送枝gel,係for導入定導出用?
好似both都得, 我有用黎導入, 百老X SALES哥哥送多左一枝俾我

侯爵府

gigiho815 發表於 13-6-4 23:31
is it new model? which one is better if compare with hitachi? want to buy 1 in japan
thanks
都唔新架啦, 喺日本都好耐啦, 好似都有2年, 我覺得FUNCTION多過HITACHI, 多左發熱同超聲波, 又可以做眼, thats why I didn't choose n810, 佢喺日本都係出家用美容機嘅大牌子黎架

禁止訪問

引用:Quote:gigiho815+發表於+13-6-4+23:31+is+i

侯爵府

gigiho815 發表於 13-6-5 00:44
Thanks ar let me search it sin. Btw,how much did u buy in 2011?
I bought it in this year but i think it has been launched for around 2 years. I bought it for $2200/$2300, I dun really remember.

大宅

我都買左水貸, $1300, 今晚TRY TRY.

侯爵府

Katymao 發表於 13-6-6 15:47
等你分享

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都叫人幫我係日本買咗枝,等收貨

大宅

引用:我都叫人幫我係日本買咗枝,等收貨

原帖由 pampam 於 13-06-06 發表
我都叫人幫我係日本買咗枝,等收貨
我都係日本買架!平好多

水晶宮

熱血金章

引用:我都買左水貸,+$1300,+今晚TRY+TRY.

原帖由 Katymao 於 13-06-06 發表
你邊度買呀,有無保養??

大宅

回覆:9594 的帖子

找代購

dragonball0301  有沒有代講資料給我呢? 謝謝  發表於 13-6-7 14:07

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

貨到手啦
不過唔係好識用,支Gel幾時用?可以用其他代替嗎?

首頁

尾頁

跳至