意見反饋
義工

自由講場 今日: 585|主題: 1016960

有無JM知DBS人仔戶口2.88厘息係咪for new acc only??

禁止訪問

國民生產總值:337

禁止訪問

國民生產總值:650

禁止訪問

國民生產總值:215

別墅

國民生產總值:860

回覆:嵐兒 的帖子

2.88最少要做幾錢定期先有?

禁止訪問

國民生產總值:260

禁止訪問

禁止訪問

別墅

國民生產總值:951

2019勳章

啱啱都見到第二區有人介紹,咁定期做3個月我可以接受喎!麻雀我都要硬!!

禁止訪問

國民生產總值:260

瑪瑙宮

國民生產總值:142039

好媽媽勳章

引用:我都問過新舊客都可以架,+仲有麻雀送呀

原帖由 leomaster 於 13-06-04 發表
我都問過新舊客都可以架, 仲有麻雀送呀

子爵府

國民生產總值:13681

引用:2.88最少要做幾錢定期先有? +

原帖由 pigdic 於 13-06-04 發表
2.88最少要做幾錢定期先有?
以人民幣30萬或以上全新資金開立3個月人民幣定存以享年特惠年利率高達 2.88% 及DBS限量版水晶麻雀一套。 本優惠券有效期至2013年6月15日 (只適用於全新*或現有星展豐盛理財客戶

呢副麻雀我換唔起啦mouth:

男爵府

國民生產總值:5299

引用:Quote:嵐兒+發表於+13-6-5+17:49+YES!+咁都

原帖由 leomaster 於 13-06-05 發表
係呀 , 送套麻雀俾阿媽威下都好呀 , 佢地好鍾意呢D銀行野
銀行D麻雀又真係好靚,我都有一副,不過係其他銀行的。

象牙宮

國民生產總值:202534

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mstonana 發表於 13-6-6 10:24
以人民幣30萬或以上全新資金開立3個月人民幣定存以享年特惠年利率高達 2.88% 及DBS限量版水晶麻雀一套。 本 ...
門檻好高毛本事換

禁止訪問

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.