懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

bb 26日大..呢排成日發出cam cam聲..
好似好辛苦咁..
有咩辦法?

大宅

引用:bb+26日大..呢排成日發出cam+cam聲..好似好

原帖由 Behappy1437 於 13-06-04 發表
bb 26日大..呢排成日發出cam cam聲..
好似好辛苦咁..
有咩辦法?
甘細個有痰???可能唔係囉,,去健康院問問好喎!

回覆 Behappy1437 的帖子

Hello Behappy1437 , 媽媽知唔知痰係咩顏色?因為有可能係BB口水同奶溝埋之分泌黎, 所以我地就誤以為BB有痰或病左。如果覺得分泌係杰嘅,可以額外比多少少水BB飲;不過若分泌物/痰係黃黃綠綠,BB發燒、好扭計等,就要去睇醫生喇。
我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

男爵府

引用:回覆+Behappy1437+的帖子Hello+Behappy1437

原帖由 Vivian_C&G 於 13-06-04 發表

Hello Behappy1437 , 媽媽知唔知痰係咩顏色?因為有可能係BB口水同奶溝埋之分泌 ...
係杰杰地透明的

Hello Behappy1437 , 透明就唔洗擔心喇。
我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,

大宅

回覆:Vivian_C&G 的帖子

點解個bb會cam cam聲?

大宅

回覆:Vivian_C&G 的帖子

點解個bb會cam cam聲?

回覆 candy_benny 的帖子

Hello candy_benny , 初生BB 唔係太識吞口水,喉嚨分泌物如果杰嘅都有可能會有cam cam 聲架, 好似之前所講痰只要唔係黃綠色就ok!

複式洋房

我個女十幾日都系咁,

首頁

尾頁

跳至