意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 7|主題: 127539

Cebu Pacific 機票,唔知點處理

男爵府

國民生產總值:5348

2019勳章 開心吸收勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

我早前係cebu pacific 買咗張special 機票比姐姐返屋企,她做咗一年到,因為成家去旅行,又見姐姐係過去一年做好好,所以諗住比姐姐返吓屋企見吓個仔。點知近日有好多朋友都話姐姐好鍾意一去不返,搞到我好鬼驚。所以, 最終決定都係唔比姐姐返去,但張機票唔知點算好,由於係special 應該無得refund。各位姐妹可以請教一吓嗎?? 唉....真係自己攞黎煩

王國熱話
政府醫院血壓藥
懷疑痔瘡,應該睇咩科
小朋友扁平足?點算
婦科醫生

男爵府

2019勳章 開心吸收勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

回覆 baby.hung 的帖子

唉....頭先打咗去cebu pacific ,佢地話我買的係special ticket,冇得轉比人,冇得refund,只可以加錢改日子,個小姐話改日子嘅價錢仲貴過張機票啊!! 天呀!! 真係激親.........

男爵府

國民生產總值:8067

2019勳章

回覆:Cebu Pacific 機票,唔知點處理

如果佢做得好,又想返家探小朋友,你同佢傾好,佢又信得過,俾佢返,我今年2月都俾姐姐返,我朋友上星期亦安排姐姐返,佢哋都有回港繼續工作。

大宅

國民生產總值:1870

回覆:Cebu Pacific 機票,唔知點處理

我6月尾放假去旅行都俾姐姐放假返去,我信佢會返來,視乎你對她的信任

複式洋房

國民生產總值:129

引用:回覆+baby.hung+的帖子唉....頭先打咗去ceb

原帖由 baby.hung 於 13-06-04 發表

回覆 baby.hung 的帖子
可否給我cebu 電話?

複式洋房

引用:我早前係cebu+pacific+買咗張special+機票

原帖由 baby.hung 於 13-06-04 發表
我早前係cebu pacific 買咗張special 機票比姐姐返屋企,她做咗一年到,因為成家去旅行,又見姐姐係過去一 ...
我姐姐都扭計話要滿一年後回菲一次,見吓屋企人同個仔,其實個心真係好驚『一去不返』!同佢say no又驚佢作反,黑面,買佢怕了!唯有say yes!

男爵府

回覆 MokiBB 的帖子

CEBU PACIFIC AIR Hong Kong Sales Office:
Address: Room 407, 4th Floor, Mirror Tower, 61 Mody Road, TsimShaTsui East, Kowloon, Hong Kong
Telephone: (852) 2722-0609

男爵府

回覆 tungkam 的帖子

其實我一向都信佢會返香港嫁,亦都無擔心過佢唔返。
因為近來佢寄咗一個好大件嘅嘢返菲律賓,佢寄之前同我講,面係唔會再著嘅舊衫,同買比家人的用品和食物,因太多要寄返菲律賓。就係因為佢做咗lee件事,搞到我突然好驚囉

複式洋房

引用:回覆+MokiBB+的帖子CEBU+PACIFIC+AIR+Hong+

原帖由 baby.hung 於 13-06-11 發表
回覆 MokiBB 的帖子

CEBU PACIFIC AIR Hong Kong Sales Office:
Thanks

大宅

國民生產總值:4190

BK Milk勳章

其實, 佢有心要走......
星期日放假都會一去不返.....

機票既然都買咗....
佢要放, 咪一次過放埋比佢.....
2年之後, 僱主都係要比工人返回原居地放假喎!!!

張機票是否來回??
要否過$1500??
(純粹想知大約價錢!!)

baby.hung  佢只係係到做咗一年,係我去旅行,所以安排佢返屋企見吓個仔  發表於 13-6-14 09:34

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.