意見反饋
義工

自由講場 今日: 411|主題: 1017820

嚟d說話.好唔好同果仔講???

子爵府

國民生產總值:10322

2019勳章

將來會拍拖同結婚.想同佢講,第2時拍拖或者結婚.唔好選擇大陸人或新移民.其他國藉沒有問題.好唔好講??

珍珠宮

國民生產總值:37765

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

梗係唔講啦,講又未必會發生,唔講又未必唔會發生,到時先算啦,人本應人人平等,何必要灌輸俾佢去分種族交往呢?

如果講咗,佢潛意識逄係大6人都唔鐘意,會有咩問題衍生出嚟?

每個種族都有好同壞人,不變定律。

講真,黃種人響某D白種人眼中地位都唔係高架!

侯爵府

國民生產總值:20529

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

咁講唔係幾好啦, 咁快教佢岐視人, 將來話唔定B6係佢同學, 上司, 你條路以後點行?

公爵府

國民生產總值:25429

親子王國15週年勳章

你揀人.人揀你

大宅

國民生產總值:1940

你個仔拍拖又唔係你,你自己歧視人都唔好要個仔跟你大陸人都有好人架

子爵府

國民生產總值:12094

雖然我唔係媽咪,但無必要咁講。無必要教佢咁樣區分,有啲野,我地大人知道咪得囉,衰啲咁講,咪當反面教材,但亦唔可以一竹竿打一船人,將來既野無人知道架。

子爵府

國民生產總值:13213

回覆:嚟d說話.好唔好同果仔講

下,有需要咁講咩?!唔係個個大陸人就係壞人,唔好一竹竿打沉一船人。將来嘅野又有邊個知呀

珍珠宮

國民生產總值:37350

2019勳章

除綠,如果揀過炭屎,你會oK

珍珠宮

國民生產總值:33276

好歧視大陸人wo!

珍珠宮

國民生產總值:40034

2019勳章

感情哩D野,唔到你話想揀邊D架喎~
係教既話,不如教佢揀女仔,邊D先係好女仔,咁你第時先放心將佢交比第2個人照顧架嘛~

翡翠宮

國民生產總值:99793

2019勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

而方 發表於 13-6-4 15:56
將來會拍拖同結婚.想同佢講,第2時拍拖或者結婚.唔好選擇大陸人或新移民.其他國藉沒有問題.好唔好講?? ...

揾個印尼妹你真係無所謂!?
教佢揾個知書識禮 + 錫佢屋企的最重要!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.