美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

係咪clarisonic 淨係得清潔,hitachi 就清潔加導入?兩隻機都係可以用任何牌子護膚品?
大家會揀邊隻?

男爵府

回覆:Clarisonic vs Hitachi

我兩隻都有,c 主要係洗面用,好乾淨!
H 導出清潔再導入保濕!

禁止訪問

引用:我兩隻都有,c+主要係洗面用,好乾淨!H+導

大宅

回覆:Clarisonic vs Hitachi

Clarisonic 真係好乾淨,而且佢係有專利!曾經有人話過用完clarisonic 洗面,先知自己咁多年嚟未試過洗乾淨塊面!(好誇張)我就覺得塊面明顯滑咗,之後搽護膚品比以前吸收咗,化妝貼咗,所以我護膚比以前勤力咗!

大宅

回覆 JuliaCKL 的帖子

係咪就算唔用導入機都會好吸收啲護膚品?

大宅

引用:回覆+JuliaCKL+的帖子係咪就算唔用導入機都

原帖由 happytracy 於 13-06-04 發表
回覆 JuliaCKL 的帖子

係咪就算唔用導入機都會好吸收啲護膚品?
因我無用導入機嘅習慣,我5g個分別大5大,但我自己就明顯比以前吸收咗好多!其實我都有諗過買clarisonic 部導入機,不過遲d先啦!

男爵府

回覆:ying523 的帖子

洗完真係滑左,鼻亦位既油脂洗倒,我諗唔會成粒黑頭洗走!但keep住用可減少黑頭

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:係咪clarisonic+淨係得清潔,hitachi+就清

原帖由 happytracy 於 13-06-04 發表
係咪clarisonic 淨係得清潔,hitachi 就清潔加導入?兩隻機都係可以用任何牌子護膚品?
大家會揀邊隻?
...
我2部機都有,hitachi用先既,自己皮膚唔好,好易有暗瘡粉刺,用hitachi導出感覺冇改善到,之後見呢度D jm介紹clarisonic洗面機,我即刻走去買左部,用左差唔多成年,暗瘡粉刺少左好多。

禁止訪問

大宅

回覆 mamimeowmeow 的帖子

部機要幾錢?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

引用:我兩部機都有,但覺得效果唔太明顯,尤其如

原帖由 mamimeowmeow 於 13-06-05 發表
我兩部機都有,但覺得效果唔太明顯,尤其如果你會生暗瘡,用clarisonic會更刺激生多d,導入機做完好似乾淨d ...
i have interest ,how much is the nu spa machine ?

首頁

尾頁

跳至