意見反饋
義工

2013年媽媽會 今日: 0|主題: 26092

[7月] 請問有媽媽在淘寶買束腹帶嗎?有好介紹嗎?

複式洋房

國民生產總值:307

各位媽媽有好介紹嗎?謝謝!

王國熱話
細仔確診焦慮症
教仔教到好累!希望得到開解.
沉迷智能電話
亞仔對自己完全無自信~!~_~

大宅

國民生產總值:1655

回覆:yetinwo1213 的帖子

我有呀,不過質地就唔錯,服務就麻麻,佢用圓通送過黎,遲到之餘仲要我同佢嘈左勁耐先再寄過黎。

複式洋房

國民生產總值:307

回覆:stepzbabi 的帖子

我唔趕住用,可以PM給我嗎?謝謝!

男爵府

國民生產總值:6674

引用:我有呀,不過質地就唔錯,服務就麻麻,佢用

原帖由 stepzbabi 於 13-06-05 發表
我有呀,不過質地就唔錯,服務就麻麻,佢用圓通送過黎,遲到之餘仲要我同佢嘈左勁耐先再寄過黎。

...
可以pm link給我嗎?thx!

男爵府

國民生產總值:9501

引用:我有呀,不過質地就唔錯,服務就麻麻,佢用

原帖由 stepzbabi 於 13-06-05 發表

...
幾$左右? 我係吉吉島買六甲x都係hkd$171

大宅

國民生產總值:3311

人一木太 發表於 13-6-6 08:41
幾$左右? 我係吉吉島買六甲x都係hkd$171

咁平~~~ 171 ??
係咩款, 有冇左右兩邊條帶再束?

男爵府

國民生產總值:9501

magmama119 發表於 13-6-13 12:10
咁平~~~ 171 ??
係咩款, 有冇左右兩邊條帶再束?
正價$238果隻, 有, 開刀順產都用得.

1) 品牌9折
2) 5月份吉之島BB展大割價日9折
3) 5月份吉之島BB展購滿$300 - 即減$30 (變相9折)

男爵府

國民生產總值:5529

回覆:請問有媽媽在淘寶買束腹帶嗎?有好介紹嗎?

啱啱淘咗 下星期收到後 如果好既 再俾link同大家分享

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.