想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

醫生幫我用氣通,過程好痛,希望今個cycle有好消息^^

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:post_pet 的帖子

點通架?同照輸卵管1樣?祝你今月中

別墅

引用:點通架?同照輸卵管1樣?祝你今月中

原帖由 lam133 於 13-06-04 發表
點通架?同照輸卵管1樣?祝你今月中
其實我都冇睇得清楚,淨係知醫生用薬水幫我消毒,再用鉗撐開下面,跟住唔知點樣插住d野,開機通氣,超痛,個肚好谷,而下面就係俾野夾住果種痛,痛左十分鐘,通完有邊膊頭好冤好痛,醫生話因為d氣上左去,痛係正常,給了我止痛薬,回家去廁所,流了很多血水。

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+lam133+於+13-06-04+發表點通

原帖由 post_pet 於 13-06-04 發表
其實我都冇睇得清楚,淨係知醫生用薬水幫我消毒,再用鉗撐開下面,跟住唔知點樣插住d野,開機通氣,超痛, ...
未好似黎M甘樣,通左感覺好!仲有無痛?

子爵府

回覆:剛剛去完診所通輸卵管

都係第一次聽。how much?need doctor referable letter?

別墅

引用:都係第一次聽。how+much?need+doctor+refer

原帖由 opuyo_kannus 於 13-06-04 發表
都係第一次聽。how much?need doctor referable letter?
$1500,係睇開的婦科醫生在診所幫我做的

大宅

爸B勳章

我今日去照輸卵管,話兩邊塞曬。請問你喺邊度照?用氣通,真係未聽過。咁而家係咪兩邊通曬?

大宅

認識瑞士牛牛第一回

可否pm醫生資料俾我

別墅

回覆:剛剛去完診所通輸卵管

醫生冇話過我塞,只係之前兩個月排卵薬,照到粒卵夠大但都唔bingo,所以建議通一通,佢話我本身有朱古力瘤,可能有黏連的情況,用氣通完確保輸卵管暢通,不過醫生話真係塞果d係要入醫院做手術的,唔係我呢種咁小兒科。

首頁

尾頁

跳至