意見反饋
義工

2012年媽媽會 今日: 0|主題: 24630

BB甩腳甲,好心痛

別墅

國民生產總值:900

704bb, 今日11個月大了。原本好開心,點知放工返到屋企,卻獲姐姐告知bb甩左一隻腳指甲。當堂好擔心佢痛。好擔心佢會keep on 甩腳甲。

王國熱話
仁安轉介信排政府?
咁淺色,一定失敗啦
day6 4AA 係咪唔好?
求IVF成功經驗分享,如何提高植入或者著...

大宅

國民生產總值:4136

引用:704bb,+今日11個月大了。原本好開心,點知

原帖由 DragonRabbit 於 13-06-04 發表
704bb, 今日11個月大了。原本好開心,點知放工返到屋企,卻獲姐姐告知bb甩左一隻腳指甲。當堂好擔心佢痛。 ...
成塊甩?bb有沒喊?沒就唔駛咁擔心啦,不過係咪要包住甩甲個位等佢再生返甲呢?

別墅

回覆 CHIAKI1219 的帖子

係成塊甩,不過無喊。

男爵府

國民生產總值:8103

回覆:DragonRabbit 的帖子

工人有冇講點發生?夾門縫?快點看醫生,包好傷口,唔好濕水呀

別墅

國民生產總值:626

引用:回覆+CHIAKI1219+的帖子係成塊甩,不過無喊

原帖由 DragonRabbit 於 13-06-05 發表
回覆 CHIAKI1219 的帖子

係成塊甩,不過無喊。
宜家點呀?點解會甩?

複式洋房

國民生產總值:259

回覆:BB甩腳甲,好心痛

H我個個都甩左,可能佢爬地時用腳趾力,但我睇左醫生,如果按佢患處,冇反應就指冇發炎,ok low等佢生返就ok

別墅

回覆 ling142367 的帖子

佢嘗試自己企時,隻腳擦落bb牀的木欄杆,整親。

別墅

回覆 FanFanSo 的帖子

現在我也是唯有等佢生番出黎。仲要叮囑工人姐姐好好睇實個頑皮b。佢自從學企後,常常 "玩 free falling"

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.