意見反饋
義工

2013年媽媽會 今日: 0|主題: 26092

[12月] 幾周可以做運動同可以做咩運動呢?

大宅

國民生產總值:1085

13周就好大個肚腩,頂住個胃,好想做下運動!

王國熱話
我該如何做
老爺同奶奶離左婚 但姑媽重一齊住 正常嗎...
99叫個仔同我離婚喎
各位有冇試過奶奶激到你好嬲你去同佢嘈...

複式洋房

國民生產總值:129

回覆:幾周可以做運動同可以做咩運動呢

我剛剛12week, 星期日已經去咗游水,下星期會做孕婦瑜伽;我覺得簡單運動,唔好太出力應該無問題

複式洋房

國民生產總值:404

引用:13周就好大個肚腩,頂住個胃,好想做下運動

原帖由 civvyivy 於 13-06-04 發表
13周就好大個肚腩,頂住個胃,好想做下運動!
通常建議12週開始,可做散步,遊水。16週後,可做瑜伽,遊水,行山(*),盤腔骨肌肉運動-防止日後生左有漏尿,生時也可以容易d。

大宅

國民生產總值:1770

blesspanda 發表於 13-6-5 07:32
通常建議12週開始,可做散步,遊水。16週後,可做瑜伽,遊水,行山(*),盤腔骨肌肉運動-防止日後生左有漏 ...
盤腔骨肌肉運動點做架?

大宅

國民生產總值:2328

平時有無做開先!?如果無~我提意你散步~游水~

加油做索媽 大肚都要加油扮靚~哈哈

複式洋房

國民生產總值:206

blesspanda 發表於 13-6-5 07:32
通常建議12週開始,可做散步,遊水。16週後,可做瑜伽,遊水,行山(*),盤腔骨肌肉運動-防止日後生左有漏 ...
天氣好熱,好想去游水,我諗慢動作浸下水,郁下應該都不會太影響寶寶吧。

大宅

國民生產總值:1238

2019勳章

如果游水有無咩要注意架? 我上網睇話不能蛙式, 反而自由式可以?

大宅

國民生產總值:2418

回覆:幾周可以做運動同可以做咩運動呢

游水記得要小心,唔好比人踢到個肚!因為你落左水有d人唔知就會整到你,小心呀!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.