2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

99佢12朝就煲薑醋,鬼死咁香,請問幾時食得呀?

我係2009-05-09 生既小b女

複式洋房

回覆:開刀媽咪幾時先食薑醋?

我第15日食了,醫生檢查左傷口ok就食!

複式洋房

回覆:qkqueen23 的帖子

請問是否惡露停咗先食?因我仲有少少,食咗又有無多番?多番又食唔食得呀?

我係2009-05-09 生既小b女

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

清晒惡露可以開始食

男爵府

我打算20日開始慢慢吃小小。太遲吃怕過來黃金補身期。

大宅

其實係12朝定20朝先食得?
還是傷口好就得?

侯爵府

剛剛滿月同埋惡露前日先清,昨日開始食薑醋汁。
I never mind the rain from the sky, as long as I have the sun in your eyes~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jayyanne913 發表於 13-6-7 18:13
其實係12朝定20朝先食得?
還是傷口好就得?

清晒惡露可以開始食...
派薑醋比朋友,就12朝呀

大宅

20日正式食

首頁

尾頁

跳至