意見反饋
義工

網購天地 今日: 31|主題: 65505

[淘寶] 佢唔發貨囉!!!

伯爵府

國民生產總值:16800

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我6月1號落單, 等到今日, 都未見佢發貨, 提咗佢6次,仲send埋sms, 阿里旺旺明明見佢6月4日有上線囉!!灰爆!!

王國熱話
觀瀾湖問題
想問宜籣除了捷絲旅礁溪溫泉館, 還有什麼...
首爾太平洋酒店 vs 首爾皇冠花園酒店
2018CNY東京滑雪齊齊交流

侯爵府

國民生產總值:20542

2019勳章

係買左野賣家唔發貨, 定係集運唔幫你發香港呀?

伯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Obe2009 發表於 13-6-5 02:37
係買左野賣家唔發貨, 定係集運唔幫你發香港呀?
買左野賣家唔發貨

男爵府

國民生產總值:7333

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:佢唔發貨囉!!!

可能無哂貨,佢都等緊返貨,我都試過最後退埋款

洋房

國民生產總值:55

回覆:ryan_mami 的帖子

你嚇下佢話申請退款,佢地就会好快覆你,我試過幾次

伯爵府

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

國民生產總值:15160

唔想等就退款,可能無貨

天珠殿

國民生產總值:937680

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

退款啦

男爵府

國民生產總值:5698

畀面勳章 BK Milk勳章

唔好嘥時間, 退貨啦! 揾第二間買過...

男爵府

國民生產總值:8807

玩具勳章

申請退款吧

伯爵府

國民生產總值:16101

2019勳章

我上次又係等咗三日佢都唔發貨,第四日搵佢幾次致覆話當日發,又冇,我申請退款,佢即發,仲話"親,我已發貨了",低能

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.