自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大家小心,旺角有個無良狗主。話說前日搭小巴返工喺朗豪坊落車,點知一落車,就有隻狗衝埋嚟對住我狂吠,嚇到我彈開幾步。之後隻狗仲周圍跑。途人同我講,個狗主係女人嚟嘅,朝朝都係10點左右就係道放狗,由得佢周圍跑,周圍吠。故此,請大家小心,同埋嗰位狗主有啲公德心,拖住隻狗唔好俾佢周圍嚇人,你鍾意狗唔代表全部人都鍾意狗㗎

珍珠宮

春季勳章 玩具勳章 畀面勳章

回覆:無公德嘅狗主

咩人都有

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:大家小心,旺角有個無良狗主。話說前日搭小

原帖由 mopikosuper 於 13-06-05 發表
大家小心,旺角有個無良狗主。話說前日搭小巴返工喺朗豪坊落車,點知一落車,就有隻狗衝埋嚟對住我狂吠,嚇 ...
好冇品

侯爵府

男爵府

正係養,又5教,點得架!!!

大宅

隻狗幾大隻先

男爵府

等到隻狗衝出馬路,到時喊都無謂!

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:大家小心,旺角有個無良狗主。話說前日搭小

原帖由 mopikosuper 於 13-06-05 發表
大家小心,旺角有個無良狗主。話說前日搭小巴返工喺朗豪坊落車,點知一落車,就有隻狗衝埋嚟對住我狂吠,嚇 ...

simple is the best~

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

到到都有呢D衰人,我呢到有個男人1拖唔知6隻定7隻貴婦,又唔用狗帶,D路人行過想摸D狗,佢會話,唔好摸D狗會咬人見到其他狗,又係嘈到9彩,又係唔理

前面是絕路~希望在轉角

禁止訪問

侯爵府

hashtag影視迷勳章

jerryso1224 發表於 13-6-5 07:08
等到隻狗衝出馬路,到時喊都無謂!

隻狗慘之餘, 仲會害死人地揸車嗰d!

伯爵府

回覆:mopikosuper 的帖子

我屋企附近都有呢啲衰,有個外藉女人都痴孖根,1個人帶2隻大唐狗加1隻細狗全部唔拖狗繩,啲狗衝埋嚟係咁叫絕對唔友善!!比佢嚇死

仲有另一外藉人事又係咁,一見人就專登放隻狗出嚟顛叫同追人,係貼住我同其他村民腳咁追,同佢嘈過佢仲好意思話佢隻狗未咬到我我嘈咩!我直接向漁護署投訴費事晒時間同佢顛,唔明佢地點解咁自私!對呢班老外真係好返感

首頁

尾頁

跳至