意見反饋
義工

自由講場 今日: 6836|主題: 1016931

跳至
去沙巴定沖繩好?

複式洋房

國民生產總值:479

比D意見吖tks

子爵府

國民生產總值:14157

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:比D意見吖tks +

原帖由 money8888 於 13-06-05 發表
比D意見吖tks
我2度都去過,我鐘意沙巴多d,想再去!!

vanyau  me too. 沙巴去過四五次,沖繩只去過一次。  發表於 13-6-5 21:52
Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

伯爵府

國民生產總值:17566

回覆:去沙巴定沖繩好?

我去過兩個地方、沖縄好悶、去沙巴開心好多

大宅

國民生產總值:1156

最愛沙巴

複式洋房

國民生產總值:479

回覆:orangekkkkk 的帖子

唔該

天珠殿

國民生產總值:1055823

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

沙巴

子爵府

國民生產總值:12654

沙巴

禁止訪問

國民生產總值:6775

回覆:money8888 的帖子

伯爵府

國民生產總值:16045

沙巴

公爵府

國民生產總值:26355

2019勳章 hashtag影視迷勳章

我都係2度都去過,我比較喜歡冲繩,可能我鐘意食日本嘢,沙巴就覺得無乜好好食囉

子爵府

國民生產總值:10285

2019勳章 想生BB熱投

引用:比D意見吖tks +

原帖由 money8888 於 13-06-05 發表
比D意見吖tks
沙巴!

I am Agent P

子爵府

國民生產總值:14790

只去過沖繩~~~
勁開心!上期新假期話沖繩左新的海上活動,有興趣可以去玩丫~~

侯爵府

國民生產總值:24753

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

沙巴

伯爵府

國民生產總值:15401

有小朋友就沖澠好d,如果只有大人梗係沙巴啦
You will never walk alone

伯爵府

國民生產總值:16676

我去過沙巴, 但未去過沖繩, 不過都有睇過沖繩既旅遊資料 .....

我諗沖繩就係有靚既風景, 可以 enjoy 靚既 sun and beach ,
食日本野 ..... 可以好 relax 咁渡假 ~

但沙巴就比較多元化 ~ 沙巴除左有 sun and beach 之外,
仲可以有其他活動, 例如 island hopping, 去浮潛, 釣魚, 激流, 行山 ......
鐘意既可以住 town 享受下周圍既美食 ~
唔鐘意既可以住郊區或外島享受下寧靜 ~

沙巴有 d 郊區酒店有自己沙灘, 可以唔洗出去同人迫 ...
又或者索性住外島既酒店, 享受下最簡單原始既生活 ~~

翡翠宮

國民生產總值:99004

2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

沖繩個海靚過沙巴好多日本地方比較先進和乾淨, 只不過洗費較沙巴貴

大宅

國民生產總值:4480

沙巴,沖繩真係有 d 悶

別墅

國民生產總值:760

回覆:money8888 的帖子

沙巴

翡翠宮

國民生產總值:89129

2019勳章

舊年去咗沖繩, 感覺係去咗二十年前既台灣咁

仲有 ..........唔該留意個度係幾經常打風的, 訂機票 / book臀 時記得問埋 萬一颱風延期係點處理

子爵府

國民生產總值:14139

好媽媽勳章

沙巴

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.