意見反饋
義工

想生BB 今日: 4|主題: 99362

有冇jm有M痛,但都Bingo到?

子爵府

國民生產總值:11954

因為之前聽過朋友話, 如果平時有m 痛, 會難d bingo.. 要調理身體到完全冇m 痛先有得bingo.. 所以想求證一下..

又聽過話, 生完bb 就唔會有m 痛, 查實係咪真ga 呢?

王國熱話
決定放手了
有無因為鼻鼾而同C6嘈交?
呢啲出軌,真係份工都冇埋
女女一歲,老公同女下屬一齊。今次和合...
妳們將永遠活在我的心中.

子爵府

國民生產總值:10989

2019勳章

引用:因為之前聽過朋友話,+如果平時有m+痛,+會難

原帖由 ET8379 於 13-06-05 發表
因為之前聽過朋友話, 如果平時有m 痛, 會難d bingo.. 要調理身體到完全冇m 痛先有得bingo.. 所以想求證一下 ...
我生第一胎前有m痛,m期有血塊,m前有一日流啡,懷孕過程到生都好順利,一直以為咁先正常...生完係無m痛(不過有人話同調補有關係),無血塊...但一連小x兩次...而家又有返m痛

民房

國民生產總值:14284

我細個時次次m到都痛到喊 , 要食藥先好少少
但我都生左3位公主 , 依家十幾歲了 ,
我依家都 5 wks 了 (不要恭喜我 , 祝福就好)

大宅

國民生產總值:3582

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

ET8379 發表於 13-6-5 08:51
因為之前聽過朋友話, 如果平時有m 痛, 會難d bingo.. 要調理身體到完全冇m 痛先有得bingo.. 所以想求證一下 ...

我一直都有m痛, 試過痛到差d暈, 而家都bingo

禁止訪問

國民生產總值:242

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.