意見反饋
義工

自由講場 今日: 563|主題: 1016960

跳至
係咪要揾師傅睇下風水

大宅

國民生產總值:2785

我c6依幾年黑得好緊要,無論事業,家宅同健康都出問題,唯獨同我感情幾好無乜事。依家佢份工又就㴝保唔住,轉行又唔知做乜好,加上好難轉,其實佢條件學歷都好好,係咪我黑住佢,所以先令佢咁樣呢?連揾工嘅agent都話佢個case好難搞,高不成低不就,仲話除左祈禱,無人幫到佢,我知無乜可以做到, 我已經有去同佢拜下神,但都係好運滯,我已經幫唔到d乜,好絕望咁,係咪應該叫人睇下風水

大宅

回覆:係咪要揾師傅睇下風水

我想補充,佢已經send過百封email見工,真係得兩個有得見,話佢以前無做開依d dept,揾細公司都話佢之前份工嘅工種太jumpy唔請,咁嗰行個生態都係咁,咁係咪永遠唔可以轉行呀 呻完

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:我c6依幾年黑得好緊要,無論事業,家宅同健

原帖由 mrsw 於 13-06-05 發表
我c6依幾年黑得好緊要,無論事業,家宅同健康都出問題,唯獨同我感情幾好無乜事。依家佢份工又就㴝保唔住, ...
你住了現居多久?

My Two Princess

水晶宮

國民生產總值:51399

我相信樓主老公都不是初出茅廬的小子,儲了一段時間的工作經驗,想轉行真的不易,如果有心轉行,真的要克服心理因素,因為將要面對勁減人工,由大公司轉去細公司的困景,樓主多點支持老公。

水晶宮

國民生產總值:70669

2019勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

如果你想安心D, 去睇下風水啦~

我唔係導人迷信,

但風水有時係另類心理治療, 當你心靈安穩, 遇事亦能較順達渡過.

加油呀樓主. 祝一切順利.

大宅

引用:Quote:原帖由+mrsw+於+13-06-05+發表我c6依

原帖由 pigpig 於 13-06-05 發表
你住了現居多久?
住左七年啦,真係我嫁左佢,佢衰足咁耐,我真心想睇下係咪風水問題定我黑住佢

大宅

多謝jm,佢唔係無放低過去,況且佢之前又唔係真係好高人工,佢肯減一半人工,人地都唔肯請佢,驚佢會好快走,就㴝一年啦,都未揾到呀,而家都係靠朋友介紹喺某學院做講師,但就快又完約啦。我應該去邊度揾人睇風水呀

男爵府

國民生產總值:6320

人一生既運勢會有高低, 佢可能正係處於低既階段中, 旁人對佢既影響雖然有, 但唔係大得咁緊要, 主要係佢自己正處於乜野運中

而當一個人運氣差時, 佢好自然會選擇一間風水相對較差既屋

禁止訪問

國民生產總值:10796

引用:我c6依幾年黑得好緊要,無論事業,家宅同健

大宅

國民生產總值:2267

一命二運三風水會唔會係之前撞過d乜呀?因為風水既野年年變,唔會7年都禁架?

伯爵府

國民生產總值:15434

mrsw 發表於 13-6-5 10:17
住左七年啦,真係我嫁左佢,佢衰足咁耐,我真心想睇下係咪風水問題定我黑住佢

...
傻豬,如果風水佬話你好黑你老公,一齊就會咁黑,難道你會離開佢嗎??

人嘅一生,總有低潮嘅時候,走過了,就會見到太陽。

風水,我都有睇,睇咗叫做心安D囉,都可以一試。

男爵府

國民生產總值:5284

你出得LEE 個POST, 其實多多少少你都信風水, 咁咪比D錢買個安心囉。我睇個師父同我講, 條命生成咁就咁, 你係果時行衰運就行衰運, 風水只可以幫你加強運氣同正能量, 將唔好的避開或將傷害減到最低。

侯爵府

國民生產總值:24126

人有三衰六旺、十年大運、亦有十年係衰運、你無咁易剋到你老公、兩人相剋要有好多條件、唔係話豬猴相冲咁簡單、嘗試去放生呀、改運最後著、風水係年年改變、做左心情如開朗、未嘗唔係好事、但如風水師狂sell你買佢貴一貴既風水擺設、緊記要格價、可能佢一個古錢幣開你一百、外面可能几十、一個蟾蜍開你几千、外面可能几百、唔好輕易上當!

珍珠宮

國民生產總值:43599

2018復活節勳章 BK Milk勳章

請問你c6有冇拜祖仙?

你地結婚有冇拜?
我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

公爵府

國民生產總值:26541

2019勳章

搵人執下份resume先

珍珠宮

國民生產總值:41110

一命二運三風水,四積陰德五讀書。

在我來說,最容易做係積陰德(行善)和讀好書(進修)

伯爵府

國民生產總值:17174

畀面勳章 BK Milk勳章

mrsw 發表於 13-6-5 10:01
我c6依幾年黑得好緊要,無論事業,家宅同健康都出問題,唯獨同我感情幾好無乜事。依家佢份工又就㴝保唔住, ...

一塊金屬, 一舊石頭,可以改寫人的命運?

子爵府

國民生產總值:12370

你系唔系克佢:呢樣野應該婚前了解,婚後知道又點

翡翠宮

國民生產總值:86691

咁佢想搵咩工, 以前又做開咩工? 經驗同長處响邊? 集中番呢度去諗好 d 喎. 七年都係咁, 可能佢搵工方向定位唔得. 同埋成日做 contract 工都係成日要轉的.

如果您係信晒風水咪搵人睇下求安心.

子爵府

國民生產總值:10919

引用:Quote:原帖由+mrsw+於+13-06-05+發表我c6依

原帖由 Sweetheart12 於 13-06-05 發表
去睇下拉!我以前都冇乜野,事業順利,但三十開始,身體健康開始有野,做过不同位置手術,仲要係全身麻醉, ...
吾通真係整定?以前健康,可以突然吾舒服。

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.