意見反饋
義工

基督家庭 今日: 0|主題: 9906

想帶老公同bb返教會, 沙田/馬鞍山區有冇建議?

大宅

國民生產總值:1156

之前有返, 但婚後搬左已有幾年冇返,
bb出世後想帶老公同bb返教會, 沙田/馬鞍山區有冇建議?

王國熱話
售全新 Bioderma Atoderm Intensive Baume
售全新未開封愛妥麗Atopiclair non steroidal crea...
售士的車
60元一個大相架買一送一

珊瑚宮

國民生產總值:106032

沙田好似有浸信會
我之前教會都有分堂係個度:)
你上網搵搵基督徒信望愛堂
生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

大宅

回覆 yuexu 的帖子

Thx!

珊瑚宮

國民生產總值:106032

chung_c9 發表於 13-6-5 10:46
回覆 yuexu 的帖子

Thx!

唔好客氣:)

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

複式洋房

國民生產總值:192

回覆:想帶老公同bb返教會, 沙田-馬鞍山區有冇建議

我返馬鞍山合一堂,佢冇搖籃班比bb上。

翡翠宮

國民生產總值:86717

馬鞍山播道會安福堂

大宅

回覆 Nancy20090615 的帖子

有冇班比bb上架?

翡翠宮

國民生產總值:86717

chung_c9 發表於 13-6-5 16:51
回覆 Nancy20090615 的帖子

有冇班比bb上架?

暫時好似未有, 請參考下面

http://www.onfook.org/gathering.html

洋房

國民生產總值:90

回覆:chung_c9 的帖子

我返中華基督教會沙田堂,在禾輋

大宅

國民生產總值:3895

聖公會聖提多堂, 在馬鞍山主風小學

複式洋房

國民生產總值:279

我返廣林浸信會. 本身住馬鞍山, 教會係沙田. 我仔5歲, 女8個月. 果度由BB至K1-K3至小學至中學至大人都有唔同班. 唔同主日學. 照顧得好好. 相信會有適合你的. 教會用的是幼稚園校舍, 不過位置較入. 我本身學得細細地比教舒服.

大宅

homamama 發表於 13-6-26 17:07
我返廣林浸信會. 本身住馬鞍山, 教會係沙田. 我仔5歲, 女8個月. 果度由BB至K1-K3至小學至中學至大人都有 ...

真係?咁我可以帶埋bb返教會.
我是否只要直接跟聚會時間去就可以?

複式洋房

回覆 chung_c9 的帖子

係呀. 我返星期日, 10:45. 你有無興趣 ?

大宅

回覆:homamama 的帖子

有興趣,但10:45係比全家人。是嗎?

男爵府

國民生產總值:7252

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

你係唔係FTM?如果係可以番埋媽媽小組~博康呢面~星期一上午~如果想可以PM我

大宅

回覆:onionpig 的帖子

可惜我要返工呀……

男爵府

國民生產總值:7298

回覆:想帶老公同bb返教會, 沙田/馬鞍山區有冇建議?

馬鞍山安福堂

http://www.yanfook.org.hk/external_link.php?url=http://www.onfook.org/

複式洋房

唔同組別, 唔同課室. 大人會係禮堂.

大宅

引用:回覆+chung_c9+的帖子唔同組別,+唔同課室.+

原帖由 homamama 於 13-07-03 發表

唔同組別, 唔同課室. 大人會係禮堂.
咁我就咁放低個b俾人?我bb得10個月大。唔怕扭計嗎?

複式洋房

HEHE.... 我B都係8個月大乍, 如BB扭計會去禮堂搵返家長. 如初初不習慣, 可以先陪住佢架....

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.