意見反饋
義工

自由講場 今日: 547|主題: 1017133

《Running Man》劉在石同宋智孝都唔會嚟香港, 失望!

翡翠宮

國民生產總值:86329

2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

早蜢在石和皇牌志孝都唔嚟, 唔齊腳!

韓國人氣節目《Running Man》(RM)將於下個月13日喺亞博館搞香港見面會,到時金鐘國、池石鎮、Gary同HaHa就會同港迷一齊玩,可惜主將劉在石同宋智孝都唔會嚟。日前宋智孝親自買咗200人份量嘅Pizza慰勞《RM》員工,認真闊綽。

珍珠宮

國民生產總值:40633

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 熱血勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

mickeyeva 發表於 13-6-5 10:57
唔齊腳

我都有小小失望.

另送PIZZA, 唔知係唔係佢代言代款呢?

itech1002  Yes  發表於 13-6-5 11:28

侯爵府

國民生產總值:20692

畀面勳章

回覆:《Running Man》劉在石同宋智孝都唔會嚟香港, 失望!

仲有長頸鹿都唔黎

瑪瑙宮

國民生產總值:135312

2019勳章 畀面勳章

回覆:《Running Man》劉在石同宋智孝都唔會嚟香港, 失望!

禁止訪問

國民生產總值:4311

回覆:mickeyeva 的帖子

水晶宮

國民生產總值:64848

咩原因唔黎啊

從愛生憂患 從愛生怖畏 
離愛無憂患 何處有怖畏

子爵府

國民生產總值:13113

2019勳章

在石都唔黎

子爵府

國民生產總值:11548

侯爵府

國民生產總值:23545

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

點解唔齊腳架!
人就是如此!喜歡隨著環境轉變.是對是錯,當下覺得好玩就不顧後果!做了媽媽時常會大罵孩子的好奇.好勝心.但做媽媽的會否反醒自己也不是如此!

子爵府

國民生產總值:13877

勁失望

男爵府

國民生產總值:5794

熱血勳章

點解唔齊腳丫

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.