夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Onlok  早点知就好了  發表於 13-6-18 23:55
Onlok  早点知就好了  發表於 13-6-18 23:52

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

多謝詳細既分享.. .. 希望各JM都會用唔著

大宅

回覆:對抗小三嘅方法(只是個人經歷,大家可以作為參考)

男人都係犯賤,成日嫌煩,但係又問諗下一個女人已經好煩,多過一個女人只會更煩,煩惱係佢地自找:;pppp::;pppp::;pppp:

大宅

首先多謝你的提議。但為什麼女人有婚外情就得不到原諒呢?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

但係如果個男人死口都唔認咁以上既野都係做唔到

侯爵府

agree!

大宅

乜男人可以咁坦白咩!

大宅

回覆:fanny3315 的帖子

如果佢死口唔認,講真即代表C6無内疚嘅心,分分鐘仲想同小三一齊,不過如果有足夠証據,亦唔到佢唔認囉!

大宅

回覆:大囗妹 的帖子

我C6全部講哂,所以我覺得佢係好後悔,所以先比機會佢!

大宅

回覆:ngo0422 的帖子

都唔係全部㗎,我之前post咗男人無好下場嘅女性朋友,佢C6咪不停原諒佢,佢不停咁出軌囉!

瑪瑙宮

NTHMAMA 發表於 13-6-5 16:12
如果佢死口唔認,講真即代表C6無内疚嘅心,分分鐘仲想同小三一齊,不過如果有足夠証據,亦唔到佢唔認囉!

...

咁如果佢保密十足又死口唔認既話,咁都好難喎

有D男人,想享齊人之福,佢一面後悔但一面又拖咁又點呢

大宅

回覆:fanny3315 的帖子

咁咪叫佢執嘢走囉,依個世界唔會無咗邊個唔得嘅,最重要屋企人支持及有工作能力就得啦!

瑪瑙宮

NTHMAMA 發表於 13-6-5 16:43
咁咪叫佢執嘢走囉,依個世界唔會無咗邊個唔得嘅,最重要屋企人支持及有工作能力就得啦!

...

希望有咁既情況既SIS會見到你既回覆
我都覺,做人係要正面,有咩事都要解決,唔好一味拖

大宅

記得事發後兩、三年後,我哋嘅關係開始變好,突然因99有病C6話要叫99搬嚟住,我即刻反對,(因當時我同99唔啱,所以經常嘈,而導致C6出去揾小三),C6即刻發爛炸,我全家人即刻衝嚟我屋企同佢嘈,我仲打比C6最親嘅親戚講哂佢有小三D需嘢(一路以來只有我屋企人知,連99都唔知),我即刻好認真同C6講,如果99搬嚟住,我即刻離婚,而且係你搬,唔係我搬,仲有個女係跟你姓㗎,以後跟你(當然我個心唔係咁諗,不過一定要大佢),佢即刻凹水,然後講我唔係咁嘅意思(一個男人佢點照顧個女,仲有有病嘅亞媽,仲要搵食),從此之後佢都唔咁再提,連佢啲親戚都鬧佢,最後我知道原來99都無諗過搬嚟,依啲咪愚考囉,所以唔好成日嘈,但關鍵時刻一定要堅持自己底線,睇準佢啲弱點,(只是分享,不喜勿插)。

別墅

係咪咁多年都仲係有條刺?要check 住係咪好辛苦?

大宅

回覆:cheers1226 的帖子

我已經無乜check喇,因為女人嘅直覺同第六感好準,而且我好了解C6,有無古惑一定會feel到,因為有過一次經驗!

子爵府

引用:咁咪叫佢執嘢走囉,依個世界唔會無咗邊個唔

原帖由 NTHMAMA 於 13-06-05 發表

...
其實都啱,呢個世界無話無左邊個唔得,最怕佢要拖住,又要呃你啫!

大宅

回覆:jy0022 的帖子

話事權可以响我哋到,唔好比佢哋話事,因為錯嗰個係佢哋!

別墅

回覆:NTHMAMA 的帖子

係點樣可以接受佢愛你但攪第二個?唉!俾我發現然後佢砰一聲就斷咗個小三。但好難接受佢滾過。

大宅

回覆:cheers1226 的帖子

既然係事實改變唔到,不如面對現實,人生如戲啫!

首頁

尾頁

跳至