自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:回覆+amber-darling+的帖子是嗎??我冇留意

原帖由 bobohello 於 13-06-05 發表
回覆 amber-darling 的帖子

是嗎??
唔知,我都無留意宣傳,但睇節目時知道攝製隊喺較辛苦路段都無拍,可能係技術問題~

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:極地狂奔

我鍾意睇,邊個跑對我都冇影響

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

elysemama 發表於 13-6-5 12:52
我有睇呀!我捧朋友場,她跑撒哈拉,是全team的唯一女將,她說黃德斌很nice

就算看不到我朋友出鏡 ...
你朋友有份參賽好勁呀, 仲要女將
而家天氣只企喺街都已經辛苦, 要跑埋步的話更加有點兒想死, 可想而知去到沙漠跑係幾咁需要堅持同決心.

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:elysemama+發表於+13-6-5+12:52+我有

原帖由 小fen 於 13-06-05 發表
你朋友有份參賽好勁呀, 仲要女將
而家天氣只企喺街都已經辛苦, 要跑埋步的話更加有點兒想死, 可想而 ...
係呀!我都覺得佢有這份參賽的勇氣很勁,佢嗰份堅毅的精神真係令我景仰

這7日6夜,她要全程背着自己的所有行裝(約20kgs), 她在出發前大半個月已經每天背着相同的重量出入,在那段時間,有次約了她,我連拿起她的背包也差點不夠力,她還要背着跑沙漠,她出發前也有點憂慮自己的體力;

最後完成回來,和她聚首時,她說沒她想像中辛苦,但眼前的沙漠令她畢生難忘,我們都為她鼓掌

珍珠宮

尋晚黃德斌跑左7個幾鐘真係好勁,咁O既環境
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

elysemama 發表於 13-6-5 12:52
我有睇呀!我捧朋友場,她跑撒哈拉,是全team的唯一女將,她說黃德斌很nice

就算看不到我朋友出鏡 ...
早排聽個電台節目訪問一個女仔跑撒哈拉,咁應該係你朋友喇~
佢真係好犀利~

大宅

昨晚才第一次睇, 我重同C6講, 我估我地呢一生中會有一樣野係永世都做唔到, 就係去沙漠/北極跑馬拉松

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:elysemama+發表於+13-6-5+12:52+我有

原帖由 小草 於 13-06-05 發表
早排聽個電台節目訪問一個女仔跑撒哈拉,咁應該係你朋友喇~
佢真係好犀利~
...
所以我很佩服她的,她公司兩team人,一team跑撤哈拉,一team跑北極,兩team人中只有她一個女將;你知啦,陽光是女人的大敵,有勇氣報名跑沙漠已經好勁

翡翠宮

減齡達人勳章

尋晚有人出左啦,我覺得幾好睇喎

大宅

好睇,邊個跑都冇影響

大宅

勁! 真係呢世都做唔到的事!

子爵府

沙漠人嗰part好睇過雪櫃人

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

elysemama 發表於 13-6-5 13:07
係呀!我都覺得佢有這份參賽的勇氣很勁,佢嗰份堅毅的精神真係令我景仰

這7日6夜,她要全程背着 ...
真係好西利, 我諗我在場聽到你朋友講返比賽情形, 我會好感動, 因為唔止體力, 仲要堅持, 決心同意志力, 你朋友那份心真值得景仰, 佩服.
作為佢朋友, 真係感覺到光榮.

伯爵府

啱啱睇重溫, 好睇, 今晚要追

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:有心既節目,幾好睇~我對藝員無特別喜惡,

原帖由 小草 於 13-06-05 發表
有心既節目,幾好睇~

我對藝員無特別喜惡,又唔係同佢朋友,節目質素行先~ ...
就等如你食啲好食嘅嘢同時
有條友唔生性
不停講核突嘢
唔知你又點睇?

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好睇, 會追睇

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

好睇。。會繼續睇。。。

首頁

尾頁

跳至