婆媳關係

跳至

首頁
34567...25

尾頁

伯爵府

回覆:99出招要我收奶

搞錯呀餵人奶係好架

男爵府

回覆 iamyiten 的帖子

比著我即刻扮病扮暈扮痾扮嘔..........比c6睇!!!!!!!!再將全部野推晒落99度!!!!!
等佢咁陰毒呀拿!!!!!!!!!!!

男爵府

唔好咁嬲住,諗辦法上奶先啦,之後再爆佢

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有冇最新消息

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

too bad!!!!

大宅

佢都痴根ga~~ 有la病痛a~
佢一定係要收哂你D 奶為止la~
又乳鴒又淡豆豉, 非收奶不可~~~
好多人都即收, 我自己都係人奶媽10m,
如果係我奶奶咁做, 佢一早俾我唔知插到去左邊
有排都唔駛見你99, 咁百佳ge事都做得出~~沒性ga~

大宅

回覆:susana 的帖子

嘩!你嗰個仲離譜!如果唔知繼續俾bb啜咪食左有毒奶?
痴線㗎!

大宅

我初初有左3至4個月時去老公個親戚度食飯,仲專登㷛湯俾我飲,問佢係咩湯就話係魚湯。飲完覺得啲味有啲異樣
佢先話係青木瓜㷛
之後我同老公講我以後唔會再去食飯!
都唔明佢地自己都係女人,有仔女,個心地咁差
我真係唔介意你唔照顧我,唔㷛嘢俾我食
求求你地唔好害人就好喇

大宅

回覆 susana 的帖子

呢d 99真係癡癡地!
新袍唔係生仔工具!我地係有權決定點養育自己個B!

你個C6又搞咩,買丸毒自己老婆!咩年代,99還以為自己可以為所欲為!

禁止訪問

引用:回覆+iamyiten+的帖子你都總好過我至少有奶

大宅

實在太過份!!! 以後都唔上去食飯, 一段長時間唔俾佢見bb! 佢都真係痴線咖!!!

樓主, 你食唔食魚生?? 我之前食三文魚腩 (sasimi) 都好有效, 你可以試下....

大宅

仲有, 同你c6講, 係你99破壞大家關係同信任先, 唔好怪你以後唔理佢, 唔信佢!!!

大宅

樓主,食榴槤,好谷奶,遲點再嘈,上奶要緊

大宅

樓主,食榴槤,好谷奶,遲點再嘈,上奶要緊

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章

Staryee 發表於 13-6-6 16:21
回覆 susana 的帖子

呢d 99真係癡癡地!

講真咁又唔可以怪c6既,當時佢都唔知食完會冇奶同咁危險,事後知道仲丙99添
Susana

大宅

人奶係最好架!!! 佢有冇攪錯呀!!! 太過份!!

公爵府

樓主快d諗辦法上奶先, 之後先爆99, 不過要同c6講, 以後唔會帶bb見99, 係佢先撩者賤, 打死無怨!!!

我好羨慕你餵到人奶, 你千祈唔好放棄呀!!!

男爵府

引用:有冇最新消息

原帖由 fanny3315 於 13-06-06 發表
有冇最新消息
最新消息,我剛剛去完99屋企。見到飯枱度有罐2號奶粉99仲幫阿妹消毒好啲奶樽99仲好意思問我琴晚阿妹訓得好唔好我真係想一巴星埋去。我好聲好氣咁問99琴晚果煲係咩湯,我99唔出聲,我望住62...62望住電話旁有張執藥紙今次仲唔斷正,回奶呀,大大隻字寫住“回奶“...我問99點解要咁做?!99話為左我同阿妹好...唔想阿妹咁痴身,唔想我咁辛苦咼。這真是一個美麗的籍口我已經講左我短期內唔會再上去,我話你咁做咁係咪想餓死你個孫?佢話咪叫我比奶粉阿妹食囉。我嬲到即抱個囡走。我依家已經密密餵,阿妹都好乖啜密左,今日仲特登煲左魚粥同阿妹一齊食,幸好,我媽都支持我,特登唔返工上我家煲木瓜魚湯比我。仲有,多謝各位媽媽的支持,我要短期內上番奶,再同99開火我c6仲未知此事,等佢放工才告訴他。

waiyee327  support  發表於 13-6-8 12:16
kwokbobo  支持你  發表於 13-6-7 15:54

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章

summilau 發表於 13-6-6 16:35
你c6同99好仆街 為左想bb唔痴媽媽就做d咁既野 bb飲奶粉大 身體真係會俾人奶b身體差 你99用bb既身體黎開玩笑 ...

PK都係99啫,C6當時好幫我仲爆左99一獲。唉....最後咪就係冇飲人奶,當時呀B二個月大多已經病了。我仲勁坐月大感冒之後身體差晒,以為諗住生多件補返好身體....點知個B未成形自動流產冇左

Susana

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

變態!

首頁
34567...25

尾頁

跳至