網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

真係掂, 真係快, 4/6晚付款, 6/6午就收到. 下次都會再用.

伯爵府

回覆:菲兒+精英, 一個字掂

菲兒雖然唔係最平但佢好穩定!

禁止訪問

複式洋房

Agreed, I used this combination for 4-5 times. No deviation in services though price is not the lowest

男爵府

玩具勳章 畀面勳章

次次用佢 之前未有精英搭圓通都OK 菲兒真係好好 唔想轉

大宅

菲兒 真係OK

我自己用過, 神州 > 多X > 愛X 最後都一直用菲兒

菲兒唔係最平, 但我自己用過神州, 平野冇好野

我都係鐘意佢地穩定!

有時客服回慢左D都可以接受, 我自己試過用

神州, 多X , 愛X 有事真係回都沒人回, 分分鐘拖你一星期都可以

大宅

我都用過一次菲兒+精英,都係第二日就到

大宅

甜姐兒 發表於 13-6-6 16:08
真係掂, 真係快, 4/6晚付款, 6/6午就收到. 下次都會再用.
送住宅定工業區?我送工業區都要2日
不過已快過京廣好多

男爵府

送住宅

大宅

我TGX 4次, 3次今發明到, 有一次3日

3日個陣我問個叔叔做乜遲左一日, 佢話送件少人入行
好多做幾日就唔做, 所以有時都會派唔切

大宅

我都係用菲兒...真係OK嘅!
試過搭:

圓通> 之前好好...真係做到今發明到(通常都係5點幾先送到黎公司), 依家唔得啦, 要第二日先到.
精英> 試過一次....又係第二日先到
全峰> 最近試左, 有驚喜, 完全做到今發明到(仲要係LUNCH就送到黎公司).

伯爵府

XDDD 發表於 13-6-6 22:10
菲兒 真係OK

我自己用過, 神州 > 多X > 愛X 最後都一直用菲兒
me too ! 菲兒 + x , 菲兒 + x , 菲兒 + x 全部用過, ( 除咗全一, 因為秀 x用佢 )全部送上樓,又快又好, 回覆快5-10分鐘內攬掂, 收費合理 10次有 9次都無收 vol. weight. ( 除咗真係勁大野 )
用過其他的平野都係轉番用佢。

大宅

我第一次集運就係用菲兒...已經用左3,4次...次次都係今發明到

所以都無諗住轉其他集運...希望佢可以keep得到啦

大宅

畀面勳章

請問可唔可以比菲兒既LINK我呢?? 因為我SEARCH唔到啊~~
THANKS!!

大宅

你去淘寶搜店舖 "夜猫菲儿"

大宅

唔同意! 咁啱個淘友先同我訴苦, 佢用菲兒+全峰,又係4/6發貨,今日都無影,仲要自己追才獲通知全峰唔派個區,叫佢自己過海拿!成20kg,錢就收足!而家件貨成無主孤魂!

大宅

您淘友 發貨前 有否問過
菲兒 自己地址 可否派送?

還有菲兒 淘寶網內 是有寫 快递不派送范围

請客人拍前先了解 香港的收貨地址是否在派送範圍內
不派送范围:
所有離島區(東涌、長洲、南丫島、平洲、蒲台島、果洲、索罟群島、吉澳洲、塔門洲、
龍鼓洲等),医院 政府部门收送、赤柱、柏丽湾、迪士尼、愉景湾、马湾、竹高湾、西沙公路、大潭水路、阳明山庄、香港仔丽岛、和合石、沙头角、
重庆大厦、美丽都大厦、发利大厦
不做派送,
派送服務范圍隨時有所變動,
客人務必拍前先致電 振通物流 進行確認。
查詢專線: (852) 27570868。

--------------------------------------
全峰件 到香港 是由(振通物流)派送~
有時候 不問清楚 不看清楚 亂怪別人 是不好的

大宅

派送服務范圍隨時有所變動,
客人務必拍前先致電 振通物流 進行確認。
查詢專線: (852) 27570868。

介紹入面都有寫,
我自己轉(試用)快遞公司前都有問一下香港快遞公司送唔送自己香港個收件地址

大陸個邊好多都唔清楚依邊情況

如果菲兒沒有寫明, 就係佢唔岩, 不過佢介紹入面真係有寫呀

大宅

嘩!打手行動迅速,快如閃電!
只係反面意見都不容,真係愈來愈無言論空間!
我個friend 幫襯過佢好幾次, 仲介紹俾我, 我同佢都知佢住正常市區,唔在不派送範圍囖!

我都有貨在佢手,都係封口好D, 危險...........

[b]有時候 不問清楚 不看清楚 亂怪別人 是不好的

大宅

看您想太多了 邊有那多打手
因每間快遞 可派送區 都有些分別的

當您 初用X快遞 可派送
不代表 下次改用Y快遞 同樣可派送

發貨前 最好先 了解清楚~

首頁

尾頁

跳至