自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

剝了隻大牙,有個洞,食o野好多時掉了落去,又要漱口才出到o黎,好煩!我牙醫價錢$13500,是否合理?各位有無得介紹?我想要便宜些?
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

侯爵府

回覆:種牙/植牙價錢?

你脫左幾耐呀?

珍珠宮

親子王國15週年勳章

過萬一隻係基本mouth:

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

未夠3週!

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

牛年勳章

早幾個月植大牙$20000

大宅

回覆:種牙-植牙價錢?

依家25000起,我隻種牙11年前做,上星期去洗牙加檢查,依然完好,醫生都好滿意

Danny , miss u

男爵府

引用:剝了隻大牙,有個洞,食o野好多時掉了落去

原帖由 reego 於 13-06-07 發表
剝了隻大牙,有個洞,食o野好多時掉了落去,又要漱口才出到o黎,好煩!我牙醫價錢$13500,是否合理?各位有 ...
請問邊度咁平,請介紹,我要種2隻呀

男爵府

我都想知?公價係20000+,係咪呀?

伯爵府

回覆:reego 的帖子

平啦,我之前問過15000同18000叫平喎

禁止訪問

伯爵府

朋友介紹,係葵興地鐵行出o黎,好似叫葵涌中心(不大肯定),麵包舖左轉,地舖o黎都幾多人幫襯,因我都係第一次幫襯,我洗牙(姑娘洗)$160,因有大牙鬆我要求見醫生,剝牙$180!牙醫醫生馬業榮,葵興路102號地下A8舖,Tel: 24291581 ,最好預先預約,聽d婆仔傾計,話呢間整假牙比出面價錢平好多,現種牙真係心大心細,因成萬幾銀1隻牙!

大宅

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:朋友介紹,係葵興地鐵行出o黎,好似叫葵涌

原帖由 reego 於 13-06-07 發表
朋友介紹,係葵興地鐵行出o黎,好似叫葵涌中心(不大肯定),麵包舖左轉,地舖o黎都幾多人幫襯,因我都係第一 ...
宜間我06洗過牙,醫生話我有四隻大牙注咗,叫我下次返去補牙,因為第一次喺到洗,所以有D懷疑,跟住返去以前睇開牙醫(屯門)再檢查,、醫生話我四隻大牙好好冇注。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

植牙關乎外物導入牙骨, 貼近神經線, 做得唔好可以好大件事, 唔單只發炎. 我箍完牙之後, 要植一隻, 前兩日落咗牙樁, 要食5日抗生素, 用藥水朗口. 如果收得太平, 我反而無信心.起碼20000叫合理.

珍珠宮

現在牙真係好貴!過萬!!所以我上星期整崩左後喊左好耐

大宅

回覆:reego 的帖子

你隻牙脫了,要盡快做,因為時間耐咗,骨會收縮,變細咗,到時先決定種就好麻煩,因為要做人工骨加厚先種到,如果醫生話你而家骨夠厚,手術唔太複雜,都應該問題唔大。good luck !

禁止訪問

伯爵府

pppo127 發表於 13-6-7 22:42
宜間我06洗過牙,醫生話我有四隻大牙注咗,叫我下次返去補牙,因為第一次喺到洗,所以有D懷疑,跟住返去以 ...
個醫生換o左人!

大宅

reego 發表於 13-6-7 23:46
個醫生換o左人!
醫生換左人?
牙科診所寫到明是“馬業榮”仲可以換其他人嗎?
裡面有很多個牙醫?

洋房

我想問下, 植牙有冇得分期比錢??幾百蚊逐個月供咁 20000蚊真係好甘,
我大牙係完全冇哂, 而家其他牙都因為冇左大牙開始鬆脫, 最少都要植2-3隻.

大拿拿, 點拎成6-8萬蚊出黎........ 灰....

大宅

引用:依家25000起,我隻種牙11年前做,上星期去

原帖由 inabit 於 13-06-07 發表
依家25000起,我隻種牙11年前做,上星期去洗牙加檢查,依然完好,醫生都好滿意

...
可以pm 我牙醫的地址嗎?

首頁

尾頁

跳至