美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我買咗藍色"呂"嘅洗頭水同護髪素, 我同老公都覺得幾好, 會再買, 但我覺得都幾貴, 我買118一支, 想問吓JM你地有冇用過同幾錢, 邊到買會平D呀>

大宅

引用:我買咗藍色"呂"嘅洗頭水同護髪素,+我同老公

原帖由 Winnie_1018 於 13-06-08 發表
我買咗藍色"呂"嘅洗頭水同護髪素, 我同老公都覺得幾好, 會再買, 但我覺得都幾貴, 我買118一支, 想問吓JM你 ...
我喺gmarket買,但運費都係買得多先平

大宅

回覆:"呂" 洗頭水

gmarket買平d。我岩岩先訂左藍色同紫色。藍色好用紫色未用過。啡色就冇藍色咁控油!

子爵府

我都左G market order ,抵。今次買紅色,啡色,藍色洗髮水和紅色護髮素。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

嗚⋯你地個個都係Gmarket到買,我唔識呀⋯
可唔可以話俾我知,你地係邊間到買呀?
連埋運費大概幾錢知呀?係咪會送到屋企架?

唔好意思呀⋯咁多嘢問

大宅

你係gmarket 個post度, 第一個post有講~~

大宅

上次我買咗藍色(洗+護)計埋運費,HKD105,不過當然買咗好多其他嘢啦,運費就唔貴啦。

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我買咗藍色"呂"嘅洗頭水同護髪素,+我同老公

我買咗藍色"呂"嘅洗頭水同護髪素, 我同老公都覺得幾好, 會再買, 但我覺得都幾貴, 我買118一支, 想問吓JM你 ...
依家有團購$49起好抵我都入左兩支

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都見到團購有!
咁! 好用!我都買黎試吓!唔記得邊間團購tim !?
搵吓先!?

大宅

引用:我買咗藍色\"呂\"嘅洗頭水同護髪素,+我同老公

我買紫色洗頭,同埋啡色護髮都係$89

大宅

引用:Quote:原帖由+Winnie_1018+於+13-06-08+發

原帖由 christinefh 於 13-06-08 發表
邊間咁平?

男爵府

我都想知

:-D

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Winnie_1018+於+13-06-08+發

原帖由 christinefh 於 13-06-08 發表
Can u pm me plz? Thx!!

複式洋房

回覆:Winnie_1018 的帖子

想试下,影張相LookLook!

大宅

團購個隻係幾多ml? 如果係200ml, 係Gmarket買特價時都係20蚊左右連運費, 好多時我係等Gmarket減價時買, 剛買完W7900兩支400ml既紫色, W8900兩支護髮素.

大宅

引用:團購個隻係幾多ml?++如果係200ml,+係Gmarke

原帖由 fionayeung 於 13-06-09 發表
團購個隻係幾多ml? 如果係200ml, 係Gmarket買特價時都係20蚊左右連運費, 好多時我係等Gmarket減價時買, 剛 ...
边間?

子爵府

引用:Quote:原帖由+fionayeung+於+13-06-09+發表

原帖由 yogaman 於 13-06-09 發表
边間?
我都想知邊間,我買紅色,藍色都要W4000 一枝:;pppp:

大宅

回覆 greenblee 的帖子

http://item2.gmarket.co.kr/English/detailview/Item.aspx?goodscode=348553030

洗頭水呢間, 間唔中就做W7900兩支

大宅

回覆 greenblee 的帖子

http://item2.gmarket.co.kr/English/detailview/Item.aspx?goodscode=218605075

護髮素呢間上次特價W8900兩支

另外呢間都試過買W9900有5支200ml洗頭水

首頁

尾頁

跳至